Fidzi

Sukellus Fidzillä

Sukellus Fidzillä

Suunnitelmissa reissu Fidzille? Jos näin, niin älä unohda vedenalaista paratiisia! Sukellus Fidzillä on, ei enempää eikä vähempää, klassikko ja olennainen osa Fidzi-kokemusta. Fidziä ympäröi upeat koralliriutat ja lämpimissä, kirkkaissa vesissä on hyvä nauttia sukelluksen hypnoottisesta rauhasta. Sukelluskursseilla ja -matkoilla Fidzillä saat todellakin vastinetta rahoillesi! 

Fidzi - Sukeltajan paratiisi

Fidzillä voi liittyä sukeltajien joukkoon olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kurssisi suorittanut sukeltaja. Jos olet vasta-alkaja, valitse "Learn to Dive" -reissu; jos taas olet jo suorittanut PADI-sertifikaatin, valitse "Advance Course" tai "Fundiving". Kaikilla sukellusreissuilla pääset joka tapauksessa nauttimaan vedenalaisesta maailmasta ja sinistäkin sinisimmistä vesistä ammattitaitoisten ohjaajien opastamana! 

 

Per sivu
Per sivu

Sukellus paratiisissa – Sukellus Fidzillä

Yhdistä sademetsissä samoilu, palmupuiden alla löhöily, varpaiden hienoon hiekkaan upottaminen, herkulliset makuelämykset, raikkaat koktailit ja hilpeä musiikki sukellukseen. Toisin sanoa, tee Fidzi-kokemuksestasi täydellinen! Fidzillä pääset sukeltamaan rauskujen ja mm. härkä- ja sitruunahaiden kanssa. Paras aika rauskusukelluksille on toukokuusta lokakuuhun.

Kurkkaa kuvatunnelmia sukelluksilta Fidzillä ja aloita oman reissusi suunnittelu.

 

Sukellus Pacific Harbourissa, Fidzillä

Sukellusspotit: THE shark dive (ehdoton Fidzi-kokemus!) ja Ceasars Rock 
Veden lämpötila: 25°C–28°C
Näkyvyys: 15–30 m
Vedenalainen elämä: riuttahaita, sitruunahaita, härkähaita


Sukellus Yasawa-saarilla, Fidzillä

Sukellusspotit: The BeachCaves of BabylonThe Blue RoomMantaray Island
Veden lämpötila: 25°C–28°C
Näkyvyys: 15–30 m
Vedenalainen elämä: rasukuja ja riuttahaita

 

Kuvittelitko jo itsesi näihin maisemiin? Ei tainnut olla kovin vaikeaa... Jos tarvitset apuja yksityiskohtien säätämisessä ja perille pääsyssä lentojen osalta, niin tule juttusille, niin hiotaan suunnitelmat valmiiksi!

Sukeltamaan Fidzille?
Varaa aika ja tule suunnittelemaan
Ota yhteyttä