Fidzi

Lennot Fidzille

Varaa lennot Fidzille ja aloita ultimate-loma! Jos Fidzi on suunitelmissasi vain yksi välilasku monen joukossa, ota yhteyttä, niin reissaavat asiantuntijat auttavat monietappisen lentoreitin räätälöinnissä.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Fidzille – Kyyti leppoisaan elämään

Lennot Fidzille - Hanki menolippu paratiisiin! Rauhallisuus, rentous, kiireettömyys ja luvallinen laiskuus kuvaavat Fidziä täydellisesti. Lähde sukeltamaan ja snorklaamaan ja siirry saarelta toiselle omaa täydellistä rantaa etsiessäsi. Vedä henkeä, nauti maisemista, elä hetkessä ja hanki ikimuistoisia kokemuksia – ja aloita kaikki tämä mahtavuus lennolla Fidzille!

Fidzi - stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotain muuta kuin ihan tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi lentopassin tai maailmanympärilennot? Siinä tapauksessa ota yhteyttä ekspertteihimme, jotka räätälöivät elämäsi reissun etappi etapilta, lento lennolta. 


Buukkaa heti lennot Fidzille tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun, ja tule suunnittelemaan yhdessä. KILROYn unelmanikkareiden pakeilla saat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin kaikenmoisesta tekemisestä ja kokemisesta Fidzillä.

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä