Fidzi

Treeniloma Fidzillä

Fitness-loma Fidzillä - Treenaa KILROYn matkassa
Treeniloma Fridzillä on täydellinen kombo kovaa treeniä ja auringon lämmössä ja kristallinkirkkaassa meressä rentoutumista.

Fidzi ei ole täydellinen spotti ainoastaan loikoiluun vaan myös kuntoiluun. Fitness-lomalla treenaat monipuolisesti uskomattomissa maisemissa. Toki ohjelmaan kuuluu myös sisätiloissa kuntoilua, mutta juoksulenkit ja pilates-tunnit biitsillä, pyöräilyä vuoristossa ja vilvoittavat pulahdukset meressä tekevät treenauksesta tavallistakin nautinnollisempaa ja hauskempaa – puhumattakaan hula-tanssitunnista ja mutakylvyistä.

Fitness-loma Fidzillä

Fidzillä aktiiviseen elämäntapaasi yhdistyy täydellisesti elämästä nauttiminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja huolista hellittäminen. Sano bula ja buukkaa itsesi elämäsi treenilomalle Fidzille!

Per sivu
Per sivu

Fitness-loma Fidzillä - KILROY vie reissukansan maailmalleHyvä olo on kokonaisvaltainen kokemus: kovan treenin lisäksi on hyvä helliä kroppaa ja tuulettaa mieltä mutakylvyssä.

treeniloma Fidzillä - Fitness-reissu KILROYn tapaanVaikka kyse onkin treenilomasta, niin Fidzin reissuusi mahtuu paljon muutakin!


Kysyttävää fitness-lomailusta Fidzillä tai kenties jotakin käytännön järjestelyistä? Mikä sitten olikaan reissukysymyksesi, laita se meille päin, niin pääset eteenpäin matkasuunnitelmissasi. 

Ota yhteyttä