Whitsundays

50 shades of blue? Unelmoi itsesi Whitsundaysin saarille!
 

Unelmoi itsesi Whitsundaysin saarille

Whitsundays: 74 trooppista saarta aivan Ison valliriutan vieressä, Queenslandin rannikolla Australiassa. Whitsundaysiltä löydät maailman valkoisimmat hiekkarannat, kirkkaimman siniset vedet ja viehättävimmät kylät, joita et ikinä tule unohtamaan. Vaikeinta on valita mitä tehdä paikanpäällä, sillä valikoimaa riittää jokaiseen makuun.

Whitsundays – aktiviteettien taivas

Aloita seikkailusi vedenpinnalta vesisuksilla tai kajakilla, vai houkuttavatko kenties näkymät taivaalta? Silloin sinun kannattaa lähteä lennolle helikopterilla tai vesitasolla. Kuinka pääset takaisin maankamaralle? Se riippuu täysin sinusta - tai sitten sinä riiput, nimittäin laskuvarjolla. Jos kaipaat rauhallisempaa menoa, kokeile purjehdusta Whitsundaysin trooppisissa vesissä.

Trooppinen saaristo ja Whitehaven Beach

Whitsundaysin 74 saaresta vain kahdeksan on asutettu. Majoitusten taso vaihtelee yksilöllisestä luksuksesta jokamiesluokan ekologiseen arkipäiväisyyteen. Whitsundayn saarella on aivan pakko vierailla maailman valkoisimmalla rannalla, Whitehaven Beachilla. Kokonaiset seitsemän kilometriä puhtaan valkoista hiekkaa. Muita asutettuja saaria ovat Daydream Island, Hamilton Island, Hayman Island, Hook Island, Long Island, South Molle Island ja Lindeman Island. Kaikki saaret tarjoavat reissaajille jotain omaa ja erityistä, kuten viinejä, sukellusta ja adrenaliinia. Eikä kaikkea ole todellakaan hinnoilla pilattu.

Parhaat paikat Whitsundaysilla

Whitsundaysin rannoilla on upeita kohteita, kuten Airlie Beach ja Collinsvillen kylä. Asetu Airlie Beachille tai matkaa hieman kauemmaksi. Rantaviivaa pitkin kulkiessaan törmää eristyksissä oleviinrantoihin, koskemattomiin lahdenpoukamiin ja sademetsiin. Proserpine on viehättävä cowboy-tyylinen kylä, joka sijaitsee aivan Airlie Beachin kupeessa. Bowen taas on täydellinen paikka, jos haluat rentoutua rannalla ja majoittua edullisessa hostellissa. Collinsville sijoittuu enemmän sisämaahan. Koko rannikkoalue on erinomainen road trip -kohde. Lue lisää vinkkejä Whitsundaysin alueella matkusteluun täältä!

Airlie Beach

Airlie Beach suorastaan kihisee elämää. Se on Whitsundaysin sykkivä sydän. Arlie Beachilta pääset kätevästi myös Whitsundayn saaren riutoille ja Isolle valliriutalle. Arlie Beachilta löydät kattavan valikoiman ravintoloita, klubeja ja yökerhoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Airlie Beachin yöelämä jatkuu aina myöhäiseen sunnuntai-iltaan asti. Aloita siis Whitsundaysin seikkailusi täältä!

Whitsundays - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä