Wake Up! Sydney

Starttipaketti Sydney - Wake Up! -hostelli
Alk. EUR 170

Kohokohdat

  • Keskeinen sijainti
  • Tapaa muita reissaajia
  • Ei turhaa sähläystä

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 4 yön majoitus
  • Aamiainen
  • 4 tuntia nettiä (WiFi)
  • Paikallinen SIM-kortti
Aloita loma Australiassa ilman ylimääräistä härdelliä ja paikasta toiseen juoksua. Wake Up Sydney on reppureissaajien suosima hostelli, jossa on hyvä energia. Hostelli sijaitsee lähellä Sydneyn kuuluisia nähtävyyksiä. Niin ikään baareja ja shoppailumahdollisuuksia löytyy hyvin lyhyen kävelymatkan päässä.

Helppo startti
Tämä starttipaketti Sydneyssä antaa hyvän alkupotkun Australian lomallesi. Pakettiin kuuluu kuljetus lentokentältä hostellille, 4 yön majoitus, aamiainen, WiFi-yhteys sekä kaupunkikierros upeassa Sydneyssä. 

Saapuminen

Pitkän lennon jälkeen huokaiset helpotuksesta, kun sinun ei tarvitse pohtia kyytivaihtoehtoja. Sen kuin vain etsit tiesi läpi lentokentän, maahantulotarkistuksen ja tullin ja otat sitten paikkasi shuttle-bussista. Bussi vie sinut suoraan Sydneyn keskustaan, Wake Up! -hostelliin.

Hostellin sijainti

Wake Up! -hostelli sijaitsee kuuluisalla "The Block" -alueella, Pitt Streetin, George Streetin ja Rawson Placen kulmassa. "The Block" on reissukansan suosima alue, mistä kertoo alueen palvelut: Sydneyn hostellitarjonnasta noin 3 000 petipaikkaa löytyy juurkin tältä alueelta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei todellakaan ole vaikea etsiä seuraa päiväretkille tai illanviettoihin.

Wake Up! -hostellilta on vain 5 minuutin kätevymatka juna-asemalle, Chinatowniin ja Paddy's torille eikä Darling-satamaankaan kestä kuin 10 minuuttia kävellen. Ikoniselle oopperatalolle, Sydney Harbour -sillalle ja Bondi-biitsille siirryt kätevästi lyhyen bussimatkan päätteeksi.

Wake Up! -hostelli

Wake Up! on moderni hostelli, joka kokoaa saman katon alle kaiken mahdollisen, mitä budjettimatkaaja kaipaa aina yöpymisestä, ruokailuun, illan viettoon ja aktiviteetteihin asti. Ja jos matkabudjetissa on hieman joustovaraa, kannattaa testata myös hostellin luksustarjonta: buukkaa oma huone dormipedin sijaan. 

Wake Up! ei ole pelkkä majatalo. Lisäarvoa maksamillesi dollareille saat päivittäisistä, ilmaisista aktiviteeteista: kävelyretki rannalle ja kaupunkikierros. Hostellin palveluihin kuuluu myös mahdollisuus pestä pyykkiä, katsoa televisiota yleisissä tiloissa, surffata netissä, kokata omat murkinasi ja jopa nostaa rahaa automaatista. Voit myös ostaa kahvia ja valmiita ruoka-annoksia kahvilan puolelta. Hostellissa reissukansaa palvelee aina ystävällinen henkilökunta, joka buukkaa myös erilaiset päiväretket ja aktiviteetit puolestasi.

Saat käyttöösi avainkortin, jonka turvin pääset niin huoneeseesi kuin yleisiin tiloihin ympäri vuorokauden. Vastaanotto on niin ikään auki vuorokauden jokaisena tuntina, ja paikalla on aina myös vartijat, joten sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta.

Majoitusvaihtoehdot

Wake Up! -hostellissa valitset yösijasi muutamista vaihtoehdoista: 4, 6, 8 tai 10 hengen dormihuone tai vaihtoehtoisesti oma yksityinen huone. Dormihuoneiden valikoimassa on koon lisäksi valittavana myös joko sekahuone tai ainoastaan naisille tarkoitettu dormi. Privaattihuoneita on sekä kahdella erillisellä että tuplasängyllä sekä vaihtoehtoisesti omalla tai jaetulla kylpyhuoneella.

Hostellissa on runsaasti suihkuja (suihku per 6 petipaikkaa) ja vessoja, joten täällä et tuhlaa aikaa suihkujonoissa.

Wake Up! -baari
Wake Up! sijaitsee kuuluisan Side Barin yläkerrassa. Baari houkuttelee reppureissaajia syömään ja juomaan kaupungin kaikista hostelleista, joten pääset viettämään iltaa takuuvarmasti kansainvälisessä ja hauskassa seurassa.

Hyödynnä baarissa vallitseva innostunut energia ja laita omat matkavinkit jakoon!

Wake Up! Sydney - StarttipakettiWake Up! Sydney - Dormihuone (8 sänkyä) 

Wake Up! Sydney - StarttipakettiWake Up! Sydney - Roys Café

Video: This is my hostel - introduction by backpacker

 

Ota yhteyttä