Sydney

Matka Sydneyhin on yhdistelmä luontoa ja urbaania kaupunkia
 

Matka Sydneyhin - reppureissaajan unelmakaupunkiin

Sydney on muodostunut reppureissaajien kohtauspaikaksi, koska kaupungista on helppo matkata edullisesti muualle Oseaniaan tai Aasiaan. Monet yhdistävät kaupungin matkaansa maailman ympäri, eikä ihme, sille Sydneysää riittää tekemistä!

Ihana, ihana Sydney

Australian tunnetuin kaupunki kerää mukanaan hirvittävää hypeä. Ja syystä: Sydneyn karisma tempaa mukaansa heti. Nähtävyyksiä on järkyttävä määrä ja Sydneyn luonnonsatama on kerrassaan mieletön. Ensimmäiset huikeat kokemukset saa heti satamasta, jos vain uskaltaa lähteä tasapinoilemaan Harbour Bridgen, Sydneyn satamasillan, päälle. Siinäpä sopivan räväkkä tapa aloittaa Sydneyn matka!

Sydney valloittaa suvaitsevalla ilmapiirillä ja loputtomalla aktiviteettitarjonnalla. Kaupunki on reppureissaajien reittien solmukohta, sillä matkaajat ympäri maailmaa pysähtyvät Sydneyssä ennen reissun jatkumista Aasiaan tai muualle Oseaniaan.

Sydney on sekoitus asiallista bisneskaupunkia ja vaihtoehtokansan katuja, joilla sateenkaariliput liehuvat ja kaduille asti auki olevat baarit houkuttelevat poikkeamaan aussibisselle. Sydney tarjoaa kerralla hauskan läpileikkauksen koko maasta, sillä vain tunnin matkan päässä kaupungista pääsee ihastelemaan Blue Mountains -vuoria ja villikenguruita. Matka Sydneyhin on mahtava yhdistelmä luontoa ja kaupunkia.

Matka Sydneyhin on yhdistelmä kaupunki- ja luontokokemuksia

Keskellä kaupunkia sijaitsee Wildlife World -villieläinpuisto ja Sydney Sea Life -akvaario, joissa maan omalaatuiset elelijät voi bongata nopeasti ja turvallisesti. Lisää luontoa ja öttiäisiä löytyy Royal National Parkista 45 minuutin junamatkan päässä Sydneystä.

Rantalomalla Sydneyssä - löhöten tai surffaten

Matka Sydneyhin tarkoittaa erottomattomasti myös matkaa rannalle! Sydney sopii myös rantalomakohteeksi, sillä se tarjoaa loistavat biitsit auringonpalvontaan ja tietenkin surffaamiseen. Bondi Beachin elämänmenon kokeminen on ehdoton kaikille Sydneyhin poikkeaville. Rannan isot aallot ja taustalla oleva lähiömaisema luovat Bondille oman erityisen särmänsä.

Lyhyen lauttamatkan päässä Sydneyn satamasta sijaitseva Manly Beach kilpailee suosiosta Bondin kanssa. Manlyn aallot ja pitkä kävelykatu houkuttavat rauhalliseen ajanviettoon, kun taas Bondin sähäkkä tunnelma on täynnä öljyttyjä vartaloita ja viipyileviä katseita.

Sydneyssä yhdistyy erinomaisesti Australian sivistynyt liike-elämä ja letkeä surffimeininki. Sydneyssä pääset surffamaan vaikka et olisi ennen laudan päällä seisonutkaan. Kurkkaa Sydneyn surffikurssivalikoimaa.

To-do list: Sydney

Sydney mahdollistaa budjettireissaamisen, koska suurkaupungissa sijaitsee lukemattomia hostelleja. Suosittuja alueita majoittua ovat King's Cross, Bondi Beach ja Darlinghurst. Myös reppureissaajan lompakoille sopivia ravintoloita ja baareja löytyy pilvin pimein, suosituimmat paikat löytyvät Oxford Streetiltä ja King's Crossilta.

  1. Näky: Sydneyn oopperatalo.
  2. Teko: Opettele surffaamaan.
  3. Ostos: Surffireleet. Varsinkin Oxford, George ja Pitt -kaduilta.
  4. Ranta: Bondi Beach.
  5. Maku: Tooheys New -olut.

Sydney osana reissuasi

Sydneyn matka toimii niin ikään loistavana aloituksena, tai päätöksenä, Australian road tripillesi. Vuokraa auto tai matkapaku, niin pääset reissaamaan omaa tahtiasi. Ota yhteyttä, niin voimme järjestämme Sydneyn osaksi matkaasi!

Sydney - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä