Australia

Surffaus Australiassa

Surffaus Australiassa ei ole mitä tahansa urheilua – se on elämäntyyli

Surffaus Australiassa - Kaikille jotakin

Australiassa kaikki surffaa, joten ei ole väliä, oletko aloittelija vai jo kokenut surffaaja: Australian rannikoilta löytyy sopivia aaltoja kaikentasoisille surffareille. Australiassa surffaus voi olla esim.

  • aaltoihin, mereen sekä surffilautaan totuttelua
  • itsesi haastamista, teknisten surffitaitojen hiomista ja -kasvattamista
  • opettelua elämäntapasurffarista surffiopettajaksi.

Valikoimastamme löytyy kaikkea yhden päivän opastuksista aina kolmen kuukauden surffikursseihin. Kokeneille surffareille sopii esim. Surf Instructor -kurssi. Mikä on sinun valintasi?

Per sivu
Per sivu

Surffaus Australiassa

Surffaus Australiassa on upea kokemus - Sufers Paradise, Australia. Surfers Paradisessa kuuluu luonnollisesti surffata! 

Surffaus Australiassa
Surffaus ei ole mikään poikkeus vaan siinäkin harjoitus tekee mestarin. Kick-startin harjoittelulle saat joltain Australian monista surffikursseista.

Australiassa surffaus - kuivaharjoitteluaSurffikursseilla turvallisuus on huomioitu mm. aloittamalla surffauksen opettelu kuivaharjoittelulla. 

Surffauskurssi Australiassa
...Ja ennen kuin voit nousta pystyyn, otat tuntumaa aaltoihin makuuasennosta. Tästä se lähtee! 

Fraser Island, Australia.Aussien Fraser Islandille tehdään päivän tai muutaman surffiretkiä. Saarella ei ole teitä, joten nelivetojeeppi on tarpeen, jos meinaat lähteä saarelle kaveriporukalla.

Lähde surffaamaan suositulle Bond Beachille Sydneyyn! Bondi Beach Sydneyssä on yksi suosituimmista surffikohteista Australiassa. Täällä voit tottakai osallistua myös surffikurssille! 

Surffileirit, surffia & paljon muuta!

Surffileirieillä opit surffaamaan kokeneiden opettajien ohjauksessa, tutustut uusiin kavereihin ja pääset näkemään & kokemaan muutakin kuin surffia!

Joko olet surffannut maailman toisella puolella? Jos et, surffausreissu Australiassa korjaa asian! Valitse mieleisesi kurssi valikoimastamme tai ota meihin yhteyttä, niin voimme suositella tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa. Voit myös varata alta ilmaisen reissusuunnittelun:

Aalloille Ausseihin?
Buukkaa reissusuunnittelu!
Ota yhteyttä