Australia

Sukellus Australiassa

Sukellus Australiassa - Kaloja ja koralleja

Hmmm... Suorittaisitko PADI-sertifikaatin mielummin Suomessa vai Isolla valliriutalla Australiassa? Meidän suosikki näistä on tuo jälkimmäinen :) Sukellus Australiassa, sukellus kirkkaissa vesissä on kokemus, elämys, unelma ja täyttymys. 

Sukelluskurssit Australiassa

Jos suuntanasi on Australia, sukella ihmeessä pinnan alle! Vedenalainen maailma on mystinen ja kiehtova ja sukellus koukuttava harrastus. Ison valliriutan korallit levittäytyvät yli 2 000 kilometrin pituudelle, joten sukelluksilla Australiassa riittää ihmeteltävää. Sukelluskursseilla opit myös vastuullisen sukeltamisen salat – merenalainen maailman on hauras, joten pidetään siitä yhdessä huolta!


Per sivu
Per sivu

Sukellus Australiassa - Unohtumattomia maisemia 

Merimaailma on yllättävän värikäs, kirkas ja monipuolinen. Sukella Australiassa ja näe eläimiä, joista ei koulussa edes osattu kertoa!

Vietä hetki pinnan alla näiden kuvien kautta ja aloita sitten oman reissusi suunnittelu!


Sukellus Australiassa - Sukella ja snorklaa
Vedessä liikkuminen on taitolaji, mutta ei huolta, sitä taitoa pääset harjoittelemaan sukelluskursseilla - ensin altaassa ja sitten tositoimissa meressä.

Sukellus Australiassa - Leiju vedessä rauskujen kanssa
Sukelluskurssilla Australiassa opit turvallisen sukeltamisen periaatteet ja pääset harjoittelemaan niitä käytännössä. Kun laitteet tulevat tutuksi, pystyt nauttimaan kokemukseta ja keskittymään upeisiin pinnan alaisiin maisemiin.

Sukellus Australiassa - Sukella kilpikonnien kanssa
Vedenalainen maailma on hypnoottinen ja rauhallinen.

Haluatko lähteä näihin maisemiin? Haluatko tietää, miten? Ota yhteyttä, niin kerromme! Vai onko mielessäsi enemmänkin kysymyksiä: Miten yhdistän maailmanympärimatkan sukelluskokeiluihin? Milloin on paras ajankohta lähteä Australiaan? Mitä sukellus vaatii ja tarvitseeko koitokseen valmistautua jotenkin? Mitä muuta mahtavaa Australiassa voi tehdä?

Ota yhteyttä