Australia

Purjehdus Australiassa


Aurinko, meri ja hiekkarannat ovat juuri ne ainekset, joista Australia on tehty. Lisää joukkoon vielä ystävälliset ihmiset ja koossa on leppoisa lomakokonaisuus! Purjehdus Australiassa on yksi ehdottomasti parhaista tavoista nähdä tämä upea maailmankolkka.

Purjehdus Australian auringon alla

Australian vesillä pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kokemuksesta niin purjehduksilla kuin erilaisilla veneretkilläkin. Kohdelistallasi voi olla Whitsundaysin saaristo, Sydney ja Iso valliriutta – kaikkialle pääset laivan kannella loikoillen! Seilaa pienryhmässä ja hyppää merimatkan aikana snorklaamaan vaikka delfiinien sekaan. 

Purjehdus Australiassa on must-kokemus olitpa sitten aloitteleva tai jo hyvin ruskettunut seilori. Vedä henkeä ja meri-ilmaa keuhkoihin ja nauti!


Per sivu
Per sivu

Purjehdus ja veneilyretket Australiassa

Lähde Niklaksen matkaan, kun hän esittelee purjevenettään Australian merimaisemissa!

Purjehdus Australiassa - Muistoja loppuelämäksi!
Auringossa makoilu – keskeinen osa onnistunutta purjehdusta Australiassa!

Purjehdus Australiassa - Seilaa hyvässä seurassa!
Nauti lämpimistä uimakeleistä Australian purjehduksella.

Purjehduksilla ja veneretkillä Australiassa näet myös pinnanalaisia maisemiaMies yli laidan! Pulahda kannelta pinnan alle ja muista pitää silmät auki. Näitä maisemia et halua missata!

Purjehdus Australiassa - Vilvoittele vedessä Nemon kanssa
Australian vesillä seilatessa näet näkymiä, jotka pistävät hymyilemään.

Sukellus purjehdusmatkalla Australiassa
Piilossa. Isolla valliriutalla snorklaus ja sukellus on unohtuman kokemus. Mutta ethän unohda, että kauneutta saa katsoa, muttei koskea.  

great-barrier-reef-aerial-of-reef.jpgSnorklaus Isolla valliriutalla paljastaa pinnan alaisen väriloiston.

 

Ai että, miten näihin maisemiin pääsee? Ota yhteyttä, niin muutetaan suunnitelmat toteutukseksi. Varaa aika ja tule käymään tai hyödynnä juuri sinulle varattu aika puhelimitse, niin käydään yhdessä läpi reissusuunnitelmasi ja saat samalla vinkkejä muista seikkailuista Australiassa ja tarjouksen lennoista: matkusta maalla, merellä ja ilmassa!  

Ota yhteyttä