Kakadun kansallispuisto

Miten päästä Kakadun kansallispuistoon?

Matka Kakadun kansallispuistoon alkaa parhaiten Darwinista, joka on Pohjoisterritorion pääkaupunki. Jos Australian reissusi alkaa luontoseikkailuilla Kakadun kansallispuistossa, lienet tyytyväinen kuullessasi, että Darwinissa on kansainvälinen lentokenttä, joten pääset paikan päälle suoraan – tai niin suoraan kuin nyt ylipäätänsä on mahdollista lentää Suomesta Australiaan.

Darwinissa voit sitten vuokrata auton tai matkapakun ja ajaa puistoon n. kolmessa tunnissa, tai vaihtoehtoisesti voit liittyä yhdelle monista mielenkiintoisista seikkailuretkistä, jolloin otat itse rennosti maisemia katsellen tai lepuutat aikaeron rasittamia silmiäsi.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Kakadun kansallispuisto stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä