Australia

Reissaa Australiassa G Adventuresin kanssa

Australiaa laidasta laitaan KILROYn ja G Adventuren matkassa


Seikkaile Australiassa G Adventuren ja KILROYn matkassa 

KILROY on lyöttäytynyt yhteen G Adventuren kanssa, jotta sinä voit valita parhaat mahdolliset seikkailut Australian lomallasi. Lähde kokemaan jännittäviä vastakohtia ja ihailemaan upeita maisemia: äärimmäisten olosuhteiden takamaa, trooppinen pohjoinen, Iso valliriutta, moderneja metropoleja ja rentoja surffauskohteita. Australia on erämaata, vuoristoa, sasdemetsää, biitsejä ja kaupunkeja – eli siitä sitten vain valitsemaan!

Reissaa bussilla, laivalla, junalla tai lentokoneella, kunhan vain nautit kyydistä ja pidät silmät auki myös matkalla päämäärääsi. Valitse suosittu itärannikko ja nouse purjelaivaan, kulje mantereen halki joko pohjoisetelä tai itä–länsi-suunnassa tai pakene turistijoukkoja länsirannikolle.

Anna G Adventuresin näyttää tietä. Kaikki G Adventuresin oppaat ovat paikallisia tai monia vuosia kohteessa asuneita rautaisia ammattilaisia. He huolehtivat, että näet kaiken sen mitä pitääkin – ja sitten vielä paljon lisää!

Buukkaa reissusi KILROYlta, niin kokoamme Australian reissuusi täydellisen sisällön. Olipa Australia sitten matkasi pääkohde tai välietappi maailmanympärimatkalla, siitä tulee loistava lisä matkakertomuksiisi. Explore life!

 


Per sivu
Per sivu
Kysyttävää?
Ota yhteyttä KILROYhin
Ota yhteyttä