Australia

Treeniloma Australiassa

Fitness-loma Australiassa
Treenauksen ja lomailun yhdistäminen on hyvä vaihtoehto, jos aktiivisuus ja uteliaisuus uusia lajeja kohtaan kuulostavat itseesi sopivilta kuvauksilta. 

Porukalla treenaminen, uusien oppien kerryttäminen, kunnon hikitreenit ja hyvä olo ovat Australian fitness-lomailun keskiössä. Lähde siis aktiiviselle reissulle, tapaa muita samanhenkisiä reissaajia ja ime itseesi energiaa niin auringon lämmöstä kuin porukan kannustuksesta. Ja vielä kun treeniloman ohjaajat ovat alan ammattilaisia ja puitteet ovat kunnossa, joten voit huoletta luottaa turvalliseen treenaukseen. 

Fitness-leiri ja surffausta Sydneyssä

Kun kyse on Australiasta, kuuluu kuvioihin luonnollisesti myös surffaus. Fitness-ohjelmaan kuuluu surffausta, mutta jos tämä ei riitä, voit toki yhdistää Aussireissuusi myös erillisen surffikurssin.  

Per sivu
Per sivu

Treeniloma Australiassa - Kuntoile Australiassa KILROYn tapaanMelonta on loistava treenimuoto ja Australian lämmössä ja hulppeissa maisemissa vieläpä erityisen miellyttävä vaihtoehto!

Surffaus on sekä hauskaa että hyvää treeniä - Fitness-loma AustraliassaLähditpä sitten millä tarkoituksella tahansa Australiaan, kuuluu surffaus ehdottomasti aitoon Aussi-kokemukseen. Sen lisäksi että touhu on hauskaa ja koukuttavaa se on myös erityisen hyvää kokovartalotreeniä. 

 

Kaipaatko vinkkejä Australian loman suunnitteluun tai mietityttääkö jotkin muut fitness-kohteet? Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!

 

Ota yhteyttä