Bahrain

Ostereita. Nam!
 

Matka Bahrainiin - Persianlahden helmeen

Bahrainin 30 kaunista saarta sijaitsevat Persianlahdella Saudi-Arabian ja Qatarin välissä. Maassa on hyvin eläväinen jet set-kulttuuri, joka näkyy paikallisten shoppaillessa vuorokauden ympäri ja Formula 1-kisoissa. Bahrainissa voit kuitenkin ihailla myös muinaisia kaupunkeja, uhkeata luontoa ja täällä onnistuu myös sukellus. Varaa matka Bahrainiin KILROYlta!

Bahrain

Bahrain on yksi arabimaailman kehittyneimpiä ja taloudellisesti kilpailukykyisimpiä maita. Useat saudit tekevät viikonloppumatkoja liberaalimpaan Bahrainiin, jossa voi nauttia elämästä ilman tiukkoja uskonnollisia lakeja. Voit käydä konserteissa ja elokuvissa kenen kanssa haluat, milloin haluat. Myös drinkkien juominen baareissa on luvallista, samoin kuin kumppanin kanssa käsi kädessä kulkeminen Bahrainin upeilla rannoilla.

Manama - Bahrainin pääkaupunki

Bahrainin pääkaupunki Manama tarkoittaa kaupunkia, joka ei koskaan nuku. Nimensä kaupunki on saanut ympärivuorokautisen energiansa ansiosta. Ostoskeskuksissa sekä baareissa ja klubeissa riittää väkeä pikkutunneillakin.

Bahrainin nähtävyydet Bahrainin matkan kohokohtia on visiitti maan kansallismuseoon, jossa pääsee hyvin jyvälle maan historiasta, mm. Dilmunin sivilisaatiosta. Toinen käynnin arvoinen museo on öljymuseo, jossa saa yllättävän mielenkiintoista tietoa öljyn tuotannosta sekä sen historiasta ja vaikutuksesta nykymaailmaan. Al-Areenin luonnonpuistossa näet kiehtovaa aavikkoelämää, ja sen eläimiä kuten mendesinantilooppeja ja autojen muualla maassa korvaamia kameleita. Bahrainissa rakastetaan moottoriurheilua, ja vuonna 2004 maassa ajettiin ensimmäistä kertaa formula 1 kisat. Voitosta taistellaan Sakhirin ringillä, jonne kannattaa mennä katsomaan moottorikisoja.

Qala'at al-Bahrain on muinaisina aikoina ollut Dilmunin sivilisaation keskus ja yksi koko Persianlahden alueen tärkeimpiä kohteita. Paikan päällä voit ihailla pyhien rakennusten raunioita sekä muinaisen sivilisaation jälkiä ajalta 2300 eaa.

Bahrainin keittiö

Bahrainissa ei ainakaan tarvitse nähdä nälkää. Varsinkin Adlyan alueella on hyvätasoisia ravintoloita, joissa voit kokeilla paikallisia erikoisuuksia, kuten baba ghanoushia, mausteista kanaa tai lammasta tuoreiden taateleiden, pähkinöiden ja jogurtin kera. Nam!

Shoppaileminen Bahrainissa

Iltashoppailu on Bahrainin matkan parasta antia. Bab al-Bahrainin kaduilla kulkeminen on jotain erityistä, varsinkin jos pidät tinkimisestä ja uniikeista löydöistä. Jos kuitenkin haluat modernimpaa menoa, suuntaa moderneihin kauppakeskuksiin, joista löydät varmasti sen, mitä etsit.

Helmet ovat paikallinen erikoisuus, joten jos sinulla tai tuttavapiirisi parhaalla naispuolisella henkilöllä ei vielä ole helmikorvakoruja, on Bahrain oikea paikka hankkia sellaiset.

Bahrainin sää

Marraskuusta maaliskuuhun on paras aika tehdä matka Bahrainiin, sillä sää kesäkuusta syyskuuhun on todella helteinen, etkä varmasti halua viettää ainutlaatuista lomaasi viileissä ostoskeskuksissa aurinkoa pakoillen.

Bahrain - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä