Lähi-itä

Lennä taikamatolla tuhannen ja yhden yön tarinoihin
 

Mustan kullan kimallus - matkat Lähi-Itään

Lähi-itä on antoisa reissukohde niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista. Monet alueella käyneet kehuvat paikallisten vieraanvaraisuutta sellaisella lämmöllä, että skeptisempikin jo uskoo. Kulinaristi tekee makumatkoja mystisten mausteiden maailmaan, ja hiekkarantoja kaipaava pääsee auringonpalvonnan makuun.

Lähi-itä

Lähi-itä heijastaa Aasian, Afrikan ja Euroopan kulttuureja, ja onkin sen vuoksi suuri kulttuurien, uskontojen ja tapojen sulatusuuni. Tutustu Tuhannen ja yhden yön satujen maailmaan avoimella asenteella, niin saat kulttuurillisesti rikkaita kokemuksia.

Dubai

Dubain rannat, shoppailufestarit, golfkentät ja uskomattomat luksushotellit luovat vastakohtaa Syyrian ja Omanin rönsyileviin, arabialaisiin souq-toreihin - ongelmana onkin, missä kaikkialla ehtii käydä. Lähi-idästä löydät maailman vanhimmat kaupungit ja taatusti myös planeettamme moderneimmat.

Jordania

Jos etsit Indiana Jones -tyyppistä seikkailua, suuntaa kompassisi Petran kaupunkiin Jordaniaan. Petra on valittu yhdeksi maailman uusista seitsemästä ihmeestä. Tai miten olisi kameliralli? Tämä vanha aavikkourheilumuoto on vähitellen herätetty henkiin Arabiemiraateissa.

Jos sinua kiehtoo rantaelämä ja rentoutuminen auringon alla tai shoppailu ja ikivanhat kulttuurit, jokin Lähi-idän kohteista sopii varmasti määränpääksesi. Lähi-itä tarjoaa monia kauniita ja kiehtovia nähtävyyksiä matkalaisen iloksi. Punaiselta mereltä löytyy sukeltajalle ja snorklaajalle värikäs merimaailma, jonka rikas eläinkunta tekee vaikutuksen.

Matkat Lähi-itään - Jordania ja Kuollut meri
Olo on aika kevyt Kuolleessameressä kelluessa.

Paikan päälle

Vaihtoehtoja matkata Lähi-itään on paljon. Yleisesti ottaen edullisimmat lentoliput vievät sinut maiden pääkaupunkeihin. Lähi-idän kohteita voit myös yhdistää maailmanympärilippuun, mikäli olet tien päällä pidempään.

Opiskelijalippu on joustava lippu nuorille ja opiskelijoille. Voit useimmiten muuttaa päiviä tai reittiä matkasi aikana, jos juututkin pidemmäksi aikaa kauniiseen ja mielenkiintoiseen paikkaan.

Paikan päällä seikkailumatkoillamme näet enemmän paikallista elämää - ja niitä suosittelemme Lähi-idän reissullesi erityisesti, jos olet tottumaton reppureissaaja, sillä omin päin matkaaminen voi olla hankalaa.

Esimerkiksi jeeppisafari Jordanian Wadi Rumin läpi tai kamelisafari ovat kokemuksia, joita et tule unohtamaan. Kaikki järjestelyt hoituvat puolestamme.

Majoitus Lähi-idässä

Majoitusvaihtoehdoistamme löydät itsellesi ja budjetillesi sopivat hostelli- ja hotellivaihtoehdot. Voit varata nettipalvelustamme majoituksen myös matkasi aikana - se kannattaa erityisesti, jos saavut uuteen isoon kaupunkiin myöhään illalla. Kauttamme saat hotelli- ja hostellipaketteja, joiden kylkeen voit varata esimerkiksi kaupunkikierroksen.

Lähi-idän hintataso

Majoittuminen, syöminen ja bilettäminen ovat Lähi-idässä yleisesti ottaen edullisia puuhia, jos nyt ei oteta huomioon Dubain kaltaisia kohteita. Voit elää hyvin 30 USD:n päiväbudjetilla ja joissain maissa pärjäät vähemmälläkin. Jos liikut vain suurkaupungeissa, kannattaa päiväbudjettia kasvattaa.

Matkat Lähi-itään - Israel Judean Autiomaa
Judean aavikon maisema Israelissa on paljon muutakin kuin pelkkää hiekkaa.

Lähi-itä - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä