Kuuba

Purjehdus Kuubassa

Purjehdus Kuubassa - Valkoista hiekkaa ja palmuja karibialaisittain
Purjehdus Kuubassa vie sinut todelliseen karibialaiseen tropiikkiin! 

Purjehdus Kuubassa on oiva tapa päästä sisään karibialaiseen tunnelmaan. Nauti meren antimista ja ime itseesi vaikutteita historiasta ja tropiikin ilmastosta. Purjehduksella Kuubassa kuulet tarinoita ränsistyneinen rakennuksien takaa ja vaikutut intensiivisen turkoosista merestä.

Luksusta Kuubassa - Purjehdus Karibialla

All inclusive -lomakohteet jättävät usein sen parhaan osan valikoimastaan pois – nimestään huolimatta. Sisällytä siis myös ne parhaat palat Kuuban reissuusi: auringonlaskut merellä, kimalteleva vesi, snorklaus, hiekkarannat, syrjäiset saaret ja merituuli kasvoilla. Lähde purjehdukselle ja ihaile Kuuban saaristoa luksusjahdilta käsin. Purjehdus Kuubassa toteutetaan tyylillä: nouse katamaraanin kannelle ja valmistaudu lomasi kohokohtaan!

Per sivu
Per sivu

Purjehdus Kuubassa - Koe Kuuba mereltä käsin

Turkoosia vettä, toinen toistaan kauniimpia saaria, snorklausta, rustiikkisia kyliä, luontoa ja taivaallista ruokaa... Ihaile Kuuban purjehduskuvia ja aloita oman meriseikkailusi suunnittelu! 

Purjehdus Kuubassa - Havannan siluetti
Purjehduksella Kuubassa pääset todelliseen karibian tunnelmaa. Aloita seikkaulusi Havannasta. 

Purjehdus Kuubassa - Katamaraaneilla matka sujuu sulavasti
Purjehduksella sinusta pitää huolta tietenkin kokenut ja ammattitaitoinen miehistö: kapteeni pitää huolen, että seilaattte turvallisesti, kokki pitää vatsasi tyytyväisenä ja muu henkilökunta huolehtii, että kaikesta muusta matkan sujuvuudesta.

Purjehdus Kuubassa - Rentoudu kannella
Purjehdusreissuilla pysähdytään snorklaamaan ja tutustumaan saaristolaiselämään; voit pelata erän rantalentistä tai vaikka kalastaa oman illallisesi. Mutta muista nauttia myös itse purjehduksesta ja karibian lämpimästä tuulesta kasvoillasi!

Purjehdus Kuubassa - Majoitu mukavasti laivalla
Elämä merellä on leppoisaa myös kannen alla. Kuuban purjehduksilla nukut mukavasti!

Purjehdus Kuubassa - Auringonlasku merellä
Kuuba tarjoaa reissaajalle palmuja ja hiekkarantoja, mutta purjehduksella Kuubassa yksi upeimpia maisemia on auringonlasku merellä.

 

Iskikö purjehduskipinä? Tekeekö mieli seilaamaan Karibialle? Anna mieliteoille valta ja aloita Kuuban purjehduksen suunnittelu. Kipinän ja toteutuksen väliin mahtuu paljon kysymystä, mutta ei huolta! Kysymykisä varten voit varata oman ajan KILROYn unelmanikkareiden kanssa. Tule myymälään tai käy keskustelu puhelimitse – ihan miten itsellesi sopii parhaiten!

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä