Grenada

Matka Grenadalle - Rentoudu upeissa maisemissa
 

Matka Grenadaan - Karibian mausteiseen helmeen

Grenada on tuliperäinen saari, jossa on rehevää sademetsää, vesiputouksia ja upeita valkoisia hiekkarantoja. Se on klassinen paratiisisaari, joka ei kuitenkaan ole niin turistinen kuin voisi kuvitella. Ilmapiiri on rento ja ystävällinen, ja ilmassa leijuu mausteiden, kuten muskotin, neilikan, kaakaon ja kanelin tuoksuja. Varaa matka Grenadaan KILROYlta!

Grenada

Grenadan värikäs pääkaupunki St. George tunnetaan yhtenä Karibian ihastuttavimmista kaupungeista. Grenada oli vuoteen 1994 asti brittien siirtokunta, ja saari on myös ollut Ranskan hallussa, mistä johtuen saaren arkkitehtuurissa on nähtävissä molempien maiden vaikutus.

St. George ja päiväretket Grenadassa

Grenada tarjoaa reissaajille paljon nähtävää ja koettavaa. St. George on ehdoton pysäkki saarelle matkustettaessa. Tässä värikkäässä, rinteeseen rakennetussa kaupungissa voi unohtua tutkimaan katuja ja kujia. Pysähdy lämminhenkisissä kahviloissa ja ravintoiloissa, trekkaa mäkiä banaani- ja muskottiviljelmille tai vaikka saaren sademetsään. Vaiva on ehdottomasti sen arvoista, ja matkalla voi vilvoitella vesiputouksissa. Nähdäksesi Grenadaa enemmän, kannattaa harkita autonvuokrausta. Mikäli haluat aktiivisemman kierroksen, voit myös vuokrata pyörän. Molemmat vaihtoehdot ovat hyviä tämän kauniin saaren tutkimiseen.

Kansallispuistot ja valkoiset hiekkarannat

Grenadassa on lukuisia kansallispuistoja, tulivuoria, järviä, vesiputouksia ja mausteviljelmiä. Grand Etangin ja Leveran kansallispuistot ovat ehdottomasti käymisen arvoisia. Molemmat ovat upeita puistoja täynnä kauniita maisemia ja erikoisia eläimiä. Grenadassa on myös yksi Karibian kauneimmista hiekkarannoista, Grand Anse Beach, jolta löytyy myös suuri koralliriutta. Snorklaamalla tai sukeltamalla pääset kokemaan hienon ja moninaisen merenalaisen elämän. Karibian nautinnot Läheisille Carriacoun ja Petit Martiniquen saarille on laivayhteys, joten tällaiset vaihtoehtoiset päiväretket todelliseen rentoutumiseen ovat helppoja toteuttaa. Avainsanat näillä saarilla ovat rauhallinen ja rauhallisempi - tämän lähemmäksi rentouttavaa lomaa ei pääse.

Ilmasto & Missä asua & Miten mennä

Grenadan lämpötila on ympäri vuoden leppoisat 25-30 astetta. Great Anse Beachiltä, joka on vain muutaman kilometrin päässä St Georgelta, voit valita edullisten vierasmajojen ja kolmen tähden hotellien väliltä. 15-20 hengen minibusseja lähtee säännöllisin väliajoin saaren monilta pysäkeiltä. Bussin kyydissä voit helposti tutustua ympäristöön letkeän calypson soidessa radiossa, rennon paikallisen kuskin ajaessa.

Grenada - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä