Dominikaaninen tasavalta

Matka Dominikaaniseen tasavaltaan - Nyt on letkeää!
 

Matka Dominikaaniseen tasavaltaan - Karibianmeren paratiisiin

Dominikaaninen tasavalta on oiva vaihtoehto niille, jotka suunnittelevat matkaa Karibianmeren äärelle. Palmupuut huojuvat tuulessa ja valkoiset hiekkarannat kutsuvat matkaajaa rentoutumaan ja siirtämään ajatukset pois sateisesta Pohjolasta. Matka Dominikaaniseen tasavaltaan alkaa tästä!

Dominikaaninen tasavalta sijaitsee vuoristoisella Hispaniola-saarella, jonka se jakaa Haitin kanssa. Tämä yksi Karibianmeren 7 000 saaresta sijaitsee Pohjois- ja Etelä-Amerikan välissä. Nämä alueet kuuluvat rantoja rakastavien halutuimpiin matkakohteisiin. Upeiden maisemiensa, lämpimän ilmastonsa ja läpi vuoden paistavan aurinkonsa ansiosta Dominikaaninen tasavalta on upea paratiisikohde kaikille.

Matka Dominikaaniseen tasavaltaan - Karibianmeren paratiisiinMatka Dominikaaniseen tasavaltaan tarkoittaa matkaa todellisille paratiisirannoille.

Värikkäitä kaloja ja vehreitä laaksoja

Dominikaanisella tasavallalla on lähes postikorttimainen luonto. Täällä on paljon hedelmällisiä vehreitä laaksoja, suuria vesiputouksia ja korkeita metsäisiä vuoria. Sukellusmahdollisuudet ovat täydelliset, koralliriutoille pääsee katselemaan värikkäitä kaloja ja onnekas saattaa bongata joukosta myös merikilpikonnan.

Karibian saariston korkein huippu

Dominikaanisen tasavallan korkein kohta on nimeltään Pico Duarte. Jos sinua houkuttavat rankat vaellusreitit, kiipeäminen ja hiki, niin kannattaa harkita vaellusreissua vuoren huipulle, joka on n. 3 000 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämän muutaman päivän pituisen vaellusreissun reitit on varustettu vaeltajille tarkoitetuilla mökeillä.

Matka Dominikaaniseen tasavaltaan - kookosdrinkkiKookosdrinkki virkistää vaeltajaa Dominikaanisessa tasavallassa.

Lago de Enriquillo-järvi ja kansallispuisto Este National Park

Vaihtoehtona niille, jotka eivät innostu korkeista paikoista, Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsee Karibian saarten matalin kohta, Lago de Enriquillo -järvi. Tämä suolavetinen järvi sijaitse 30 metriä merenpinnan alapuolella ja sen vesi on kolme kertaa suolaisempaa, kuin rannikolta löytyvä vesi.

Dominikaanisessa tasavallassa kannattaa matkustaa Este National Park -kansallispuistoon, jossa voi nähdä iguaaneja, delfiinejä ja lepakoita. Puistossa on myös luolia, joissa voi käydä katsomassa ikivanhoja luolamaalauksia. Nämä kaksi kohdetta ovat ehdottomia kohokohtia matkustettaessa Dominikaaniseen tasavaltaan, varsinkin jos matkalta odottaa muutakin kuin palmurantoja.

Dominikaaninen tasavalta - Santo Domingo Näe Santo Domingon katedraali – Tee matka Dominikaaniseen tasavaltaan. 

Dominikaaninen tasavalta - Columbuksen löytämä maa

Hispaniola-saaren löysi Columbus vuonna 1492. Dominikaaninen tasavalta kantaa myös monia jälkiä siirtomaa-ajasta. Tämä on nähtävissä mm. rakennustyyleissä ja monissa mielenkiintoisissa antiikkisissa taloissa ja kirkoissa.

Dominikaanisen tasavallan pääkaupungissa Santo Domingossa on myös perustettu ensimmäinen uuden maailman yliopisto, jonka rakennus aloitettiin vuonna 1538. Maan pääkieli on espanja, mutta kulttuuri on saanut vaikutteita sekä Ranskasta, Afrikasta että Haitista.

Dominikaaninen tasavalta - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä