Barbados

Nämä puitteet on kuin tehty relaamiseen - Barbados
 

Matkat Barbadokselle – liidunvalkoisille rannoille

Barbados on trooppinen saari, jota ympäröi kaunis valkoinen hiekkaranta ja maailman puhtain meri. Calypso-rytmit raikaavat ja rommi virtaa. Barbados on Captain Jack Sparrown valinta. Varaa matka Barbadokselle KILROYlta!

Barbados, määränpää jokaiseen makuun

Etsit sitten pehmeitä hiekkarantoja, jännittävää urheilutoimintaa, hiljaista ja hienostunutta lomakeskusta tai menoa ja viihdettä, Barbadoksella on jotain jokaiseen makuun. Maan ilmasto on miellyttävä ja lämmin ympäri vuoden.

Sijainti

Barbadoksen saarta ympäröi Karibianmeri lännessä ja Atlantin valtameri idässä. Valtameret kohtaavat saaren etelärannikolla, joka onkin surffaajien suosiossa. Barbadoksella on kokoa noin 430 neliökilometriä, ja asukkaita vain noin 300 000. Saaren pääkaupunki on Bridgetown. Barbados kuuluu Pieniin antilleihin.

Päänähtävyydet Barbadoksella

Heti ensimmäisenä ovat tietenkin kaikki ihanat rannat. Carlisle Bay on koralliriuttoinenn hyvä snorklaispaikka. Sam Lordin linna kertoo saaren historiasta - kuten myös saaren musiikki, tanssi ja elämäntyyli. Barbados Museum ja Sunbury Plantation taas kertovat tarinaa saaren historiasta brittivallan alaisena.

Paras aika matkustaa Barbadokselle

On joulukuun ja toukokuun välillä, jolloin ilmasto on hieman viileämpi ja kuivempi. Barbadoksella on useita tunnettuja kansainvälisiä hotelleja, mutta jos et halua sijoittaa niin paljoa hotelliin, on tarjolla paljon myös edullisempia vaihtoehtoja. Useimmat keskitason hotellit sijaitsevat etelärannikolla, josta löydät myös runsaasti ravintoloita ja ilmapiiri on vilkkaampi kuin hiljaisempi länsirannikolla. Itärannikolla on vähemmän hotelleja, mutta meri ja maisema ovat dramaattisempia.

KILROYn matkavinkit

Varaa tarpeeksi aikaa Barbadoksella matkustelemiseen, niin näet kaikki vaihtelevat maisemat ja rannat. Matkustamaan ympäri saarta pääsee parhaiten bussilla, mikä ei maksa juurikaan mitään ja saat silti hauskan kokemuksen. Kuljettaja pysähtyy ajoittain reitin ulkopuolelle toimittamaan jotain kaverille, ostamaan juomia tai hieromaan kauppaa. Bussit voivat ajoittain olla kuumia, kosteita ja ahtaita, mutta matka on varmasti sen arvoinen.

Barbados - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä