Eurooppa

Vaellus Euroopassa

Vaellus Euroopassa
Vaellusreissu Euroopassa on mahdollisuus karata kaupunkien ihmisvilinältä ja suunnata kohti tapahtumarikkaita luontoseikkailuja.

Eurooppassa kulttuurimatkailu ja kaupunkilomat kukoistavat, mutta myös aktiivimatkailijolle on tarjolla lähes loputtomasti vaativatkin kriteerit täyttäviä luontokohteita ja hengästyttävän kauniita vaellusreittejä. Mikäli trekkaaminen itsessään tuntuu liian hitaalta, valitse pyörä, niin koet vauhdin hurman kiitäessäsi alas vuorten rinteitä!

Valloita Euroopan korkein vuori Mont Blanc, haasta itsesi jäätikköjärvillä tai tee tuttavuutta Norjan vuonojen kanssa – valinta on sinun!

Per sivu
Per sivu

Euroopan vaellukset kuvina

Vaellus Euroopassa - tilaisuus nähdä vaikkapa Preikestolen-kieleke NorjassaPreikestolen (Saarnatuoli) on Norjan suosituimpia nähtävyyksiä, vaikka sen valloittaakseen täytyykin kavuta lähes kahdeksan kilometriä.

Vaellus Euroopassa - Mahdollisuus valloittaa Mont BlancMont Blancin maisemat tekevät sinust aamuihmisen alta aikayksikön.

Euroopan vaellus onnistuu myös maastopyörän kyydistä
Maastopyörällä pääsee nauttimaan maisemista kävelyä vauhdikkaammin esimerkiksi Sloveniassa.

Vaellus Euroopassa
Turkin Kappadokian maisemissa riittää tutkittavaa.

Kiinnostuitko Euroopan vaellusmahdollisuuksista? Varaa alta aika reissusuunnitteluun tai lähetä viestiä, niin laitetaan suunnitelmat vauhtiin! 

Ota yhteyttä