Pariisi

Lennot Pariisiin, Ranskaan

Tiedossa romanttinen loma Pariisiin vai jotain ihan muuta? Varaa tästä lennot Pariisiin, Ranskan rakkaudentäyteiseen pääkaupunkiin, ja ala suunnitella matkaasi! Voit myös ottaa yhteyttä mikäli kaipaat apua lentojen varaamisen tai matkan suunnitelun kanssa.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Pariisiin, rakkauden metropoliin 

Lennot Pariisiin
Moni on rakastunut Pariisissa, niin kaupunkiin itseensä kuin nykyiseen puolisoonsakin. Mikä mahtaa olla sinun suunnitelmasi Pariisille? Aloita buukkaamalla lennot!

Pariisin lennot - suoraan tai mutkan kautta

Helsingistä on kattavat yhteydet Pariisiin ja esimerkiksi Finnair operoi useita suoria lentoja päivittäin. Myös muiden maiden kautta on mahdollista lentää ja miksei samalla sitten tehdäkin useamman kohteen reissua? Tutustu tästä lentopasseihin ja maailmanympärilippuihin, kenties innostut itseki repäisemään!

Varaa lennot Pariisiin ja hyödynnä sitten reissueksperttiemme asiantuntemus reissusuunnittelutapaamisessa: voit kysyä kaiken, mitä mielessäsi pyörii matkaasi liittyen ja todennäköisesti saat vastauksia myös kysymyksiin, joita et edes hiffaa kysyä! 

Ota yhteyttä