Ranska

Autonvuokraus Ranskassa

Ranska on iso pläntti maata ja sen rajojen sisään mahtuu niin paljon monenlaista, ettet sitä kaikkea komeutta ihan parissa päivässä ehdi kokemaan. Autoilu onkin hyvä vaihtoehto Ranskan lomallesi: liiku omaa vauhtiasi ja reittejäsi ja näe enemmän.

Kun teet reittisuunnitelmia Ranskan road tripille, pidä ihmeessä mielessä erinäiset maalaismarkkinat, jotka ovat kokemus jo sinällään, vaikket mitään päätyisikään ostamaan. 

Huomaa, että Ranskassa isot moottoritiet on varusteltu tietulleilla (autoroutes a peage). Jos suosit nopeuden sijaan maisemia ja tunnelmaa, bongaa tiekartoista D-kirjaimella merkittyjä pienempiä teitä. Ranskassa pärjäät suomalaisella ajokortilla.

Autonvuokraus

Upea Ranska kutsuu seikkailijoita. Toteuta road trip -unelmasi Ranskassa: tee suunnitelma, buukkaa auto ja nauti menosta. Ajele ristiin rastiin maaseudun ja suurkaupunkien väliä, poikkea surffaamassa rannikolla ja vaeltamassa vuoristossa. Täydellistä!

 

Kaipaatko neuvoja sopivan auton valintaan, apua majoituksen ja lentojen buukkaamiseen tai johonkin muuhun reissusuunnitteluun liittyvään?

Ota yhteyttä