Lissabon

Lennot Lissaboniin, Portugaliin

Buukkaa lennot Lissaboniin, Portugaliin täältä! Se käy simppelisti hakukoneemme avulla, mutta ota toki yhteyttä mikäli et löydä mieleisiäsi lentoja niin katsotaan, mitä lentoeksperttimme voivat tehdä asialle. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Lissaboniin - Portugalin sielukas pääkaupunki odottaa

Lennot Lissaboniin Ihaile Lissabonissa Portugalin näyttävän siirtomaahistorian jäänteitä, unohda itsesi kaupungin pienille kujille, lähde surffaamaan ja opi tuntemaan lissabonilaiset fado-lauluja kuuntelemalla. Rakastu Lissaboniin – hanki lennot jo tänään!

Lissabonin lennot - suoraan tai mutkan kautta

Vaivattomammin Lissaboniin pääseet TAP Portugalin suorilla, vajaan viiden tunnin mittaisilla lennoilla. Kohtuulliset hinnat löydät ryhtymällä varauspuuhiin ajoissa ja matkustamalla huippusesonkien ulkopuolella. Halvimmillaan lentojen hinnat ovat yleensä marras-helmikuun välillä poislukien joulun aika. Välilaskulliset lennot ovat usein myös halvempia kuin suorat ja sopivat kiireettömälle budjettimatkaajalle.

Varaa lennot Lissaboniin nettikaupastamme tai kysy jeesiä asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Alta voit varata ajan reissusuunnitteluun, jossa pääset kuulemaan reissuasiantuntijoidemme kohdeniksit Lissaboniin ja paljon muuta hyödyllistä reissutietoa.

Lennot, matkavinkit & muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä