Portugali

Lennot Portugaliin

Buukkaa lennot Portugaliin helposti ja nopeasti. Jos olet hankkimassa yksinkertaisia menopaluu-lippuja, hoidat homman helposti itsekin, mutta jos suunnittelet monen pysähdyksen ja kaupungin lentoreittiä, kysy apua asiantuntijoiltamme

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Portugaliin - Loma alkaa Lissabonista

Lennot Portugaliin
Idyllisiä pikkukaupunkeja leppoisaan käppäilyyn, edullista ruokaa ja juomaa elämästä nauttimiseen, huikeita maisemareittejä road trippailuun, tplkuttoman pitkiä hiekkarantoja rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen – aloita loma hankkimalla lennot Portugaliin!

Portugalin lennot

Lennät Portugaliin kätevästi suorilla lennoilla Helsingistä Lissaboniin. Toisinaan säästät rahaa, jos valitset välilaskullisen reitin, tosin suosittelemme, että mietit tarkkaan, kuinka paljon olet valmis maksamaan ajastasi. Toki, jos olet lähdössä usean kuukauden reissulle ei muutama ylimääräinen matkustustunti tunnu missään, ja matkakassa kiittää säästyneistä kympeistä. Tee siis vertailuja ja valitse se itsellesi sopivin vaihtoehto.

Jos suunnittelet pidempää reissua, jossa Portugali on vain yksi välietappi, kysy ihmeessä neuvoa lentoreitteihin erikoistuneilta asiantuntijoiltamme. Älä turhaan pähkäile itse lentoyhtiöiden sääntömaailmassa ja lippujen käyttöehtojen viidakossa, vaan kysy apua.


Hanki lennot Portugaliin ja aloita matkasuunnittelu! Kysy vinkit majoituksiin ja kaikenmoisiin aktiviteetteihin reissuasiantuntijoiltamme. 

Lennot & reissuvinkit
Varaa aika matkasuunnitteluun
Ota yhteyttä