Portugali

Leijalautailu Portugalissa

Leijalautailu Portugalissa
Ota ilo irti lomastasi ja hiekkarannoista – lähde ja testaa leijalautailua Portugalissa! 

Portugalin biitsit ja urheilumahdollisuudet todellakin osoittavat, ettei aina tarvitse lähteä kauas kokeakseen jotakin ikimuistoista. Aurinkoa voi ottaa missä vain, mutta jos haluat reissuusi ekstraväriä, buukkaa itsesi leijalautailukurssille ja vietä aktiivinen loma!

Kiteilyn huumaa

Kiteboarding, kitesurfing, leijasurffaus, leijalautailu – rakkaalla lajilla on monta nimeä, mutta nimestä riippumatta touhu on törkeän hauskaa! Portugali tarjoilee leijalautailulle täydelliset olosuhteet ja viikossa ehdit edistyä jo huomattavasti, mikä antaa potkua harrastuksen jatkamiseen. Ja tietenkin kurssin aikana ehdit tehdä ja touhuta vaikka mitä muutakin sekä tutustua muihin kurssilaisiin.

Hakukriteereitäsi vastaavaa seikkailumatkaa ei löytynyt. Kokeile uudestaan esim. vaihtamalla kohdetta.

Leijalautailu Portugalissa
Vesiurheilun lisäksi ehdit loikoilla Portugalin auringon alla. Leijalautailuun liittyy paljon tekniikkaa, sääolosuhteiden ja muiden kiteilijöiden huomiomista, joten briiffi ennen veteen menoa on aina paikallaan! Lue lisää leijalautailun saloista.

Houkutteleeko kiteily? Haluatko kokeilla jotakin hauskaa ja testata omia taitojasi? Kerromme mielellämme lisää, joten ota vain yhteyttä.

Ota yhteyttä