Malta

Vuokraa auto Maltalla

Kun haluat kokea koko Maltan upeuden, sen kulttuuritarjonnan, historialliset nähtävyydet ja luonnon, on auton vuokraus paras vaihtoehtosi. Itse kaupungeissa liikut kätevimmin jalkaisin, mutta jos haluat todella tutustua Maltaan monipuolisesti, on vuokra-auto paikallaan. Maltan saari on pieni, joten jo päivässä auton ratissa ehdit nähdä jotakuinkin koko saaren. Saarelta toiselle pääset puolestaan helposti lautoilla. 

Maltalla on vasemmanpuoleinen liikenne ja kadut ovat paikka paikoin erittäin kapeita. Toisaalta taas sikäläinen liikennekulttuuri on varsin rauhallista, joten pärjäät varmasti mukana liikenteessä.

Koska Malta kuuluu Euroopan Unioniin, sinun ei tarvitse hankkia erillistä kansainvälistä ajokorttia Maltan lomaasi varten.

Autonvuokraus

Huikeita kallionkielekkeitä, kuvankauniita vaellusmaastoja ja makoilemaan kutsuvia hiekkarantoja – tätä kaikkea ja paljon muuta on Malta. Vältä häslinki paikan päällä, varaa vuokra-auto jo etukäteen ja lähde unelmiesi road trip -reissulle Maltaan. 

 

Tarvitsetko apua auton ja lisävarusteiden valinnassa? Etkö saa selvää autonvuokrauksen ehdoista? Ei huolta, kysy näistä ja kaikesta muustakin Maltan reissuun liittyvästä reissuasiantuntijoiltamme. 

Ota yhteyttä