Wien

Lennot Wieniin, Itävaltaan

Itävallan reissua suunnittelemassa? Täältä varaat lennot Wieniin helposti ja nopeasti kattavan hakukoneemme avulla. Lentoihin ja muihin reissaamiseen liittyviin kysymyksiin saat vastauksia reissueksperteiltämme, ota vain yhteyttä!

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Lennot Wieniin - makujen & kulttuurin maailmaan

Lennot Wieniin Varaa lennot Wieniin ja lähde maistelemaan maukasta sacherkakkua ja viettämään iltaa viinitavernoihin! Itävallan pääkaupungista löydät myös barokki- ja jugendtyylisiä hienoja rakennuksia sekä komeita, valkoisia lipizzanhevosia. 

Halvat lennot Wieniin

Finnairilla pääset Helsingistä suoraan Wieniin, mutta halvat lennot saat todennäköisemmin välilaskun tekeviltä yhtiöiltä. Jos suinkin pystyt, kiinnitä huomiota matkapäiviisi ja testaa syöttää hakukoneeseen eri vaihtoehtoja - saatat säästää huomattavasti. 

Wien on hieno kohde myös sinulle, joka haluat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Itävallassa on kätevä matkustaa junalla, joten voit helposti yhdistää reissuusi visiitin esim. vain 60km päässä sijaitsevaan Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan. Kiinnostuitko? Kysy lisää reissuasiantuntijoiltamme!

 

Lennot Wieniin buukkaat näppärästi yltä (josset ehtinyt sitä jo tehdä!). Mikäli haluaisit lähteä matkaan hyödyllisten vinkkien saattelemana tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää Itävaltaan ja matkusteluun liittyen, varaa aika reissusuunnitteluun! 

Lennot & reissuvinkit Wieniin
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä