Italia

Lennot Italiaan

Italiaan lähdössä? Loistopäätös! Nappaa tästä lennot Italiaan ja valmistaudu menettämään sydämesi maan vastustamattomalle ilmapiirille ellet ole sitä jo aiemmin tehnyt. Niin ja hei, jos sinulla on kysyttävää varaushommista, kysy pois!

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Italiaan - makumatka voi alkaa!

Lennot Italiaan - Italiassa ei tarvitse kärsiä tyhjästä vatsasta!Okei, tiedämme että Italiassa on muutakin kuin vain pizzaa ja pastaa, mutta ne ovat silti aivan vastustamattoman hyviä! Herkuttele Napolissa, vaikutu Rooman historiasta, koe Venetsian kanaalikaupunki, anna Firenzen viedä sydämesi mennessään ja päivitä vaatekaappisi muodikkaassa Milanossa. 
 

Italian lennot säästöpossua rikkomatta

Lentojen hinnat tuottavat helposti päänvaivaa, mutta ei huolta! Ryhdy lentojahtiisi ajoissa, vertaa eri matkapäiviä sekä kellonaikoja niin löydät todennäköisesti mieleisesi hinnan. On myös hyvä pitää mielessä, että sesonkiaikojen ulkopuolella matkustaminen yleensä laskee lentojen hintoja huomattavasti ja tällöin matkustamalla vältät myös suurimmat turistimassat. Win-win!

Italiassa viettäisit helposti viikkoja, joten reissu halki maan on harkitsemisen arvoinen juttu. Matkaan maailman ympäri on myös kiva sisällyttää pari Euroopan kohdetta, joista Italia on oikein osuva valinta! 


Tuntuuko kielenpäälinen kostealta, näyttääkö matkakuumemittari punaista? Kaipaat selkästi Italian lomaa! Buukkaa lennot Italiaan tai tule juttelemaan kanssamme aiheesta, jaamme mielellämme reissutietoutemme ja parhaat vinkkimme!

Lennot, reissuvinkit jne.!
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä