Italia

Autonvuokraus Italiassa

Valmistaudu ruuhkaisiin kaupunkeihin ja kapeisiin katuihin, torvisoittokuntiin ja autojen välissä puikkelehteleviin mopoihin. Tämä kaikki on kuitenkin osa Italian autokulttuurin valloittavaa sekamelksaa, josta nautit parhaiten heittäytymällä mukaan kaaokseen ja nauttimalla rauhassa ohikiitävistä näkymistä. 

Italiassa monin paikoin viitoitus ja osoitemerkinnät eivät ole aivan yhtä täsmällisiä kuin Suomessa, joten suosittelemme, että varaudut Italian road tripille navigaattorin lisäksi myös paperikartalla. Suomalainen ajokortti on riittävä todistus ajotaidoistasi Italiassa. 

Autonvuokraus

Tööttäily on varsin tavallinen toimintatapa italiaisessa autoliikenteessä, joten älä turhaan pelästy sitä. Tööttäily vuoristoteillä kertoo vastavaantuleville mutkan takana tulevasta autosta, joten kyse on myös ennakoivasta turvallisuudesta. Torven soitto toimii yhtä lailla tervehdyksenä, joten ota rauhassa äläkä turhaan polta päreitäsi. Kieli keskelle suuta ja road trip Italiassa alkakoot!

 

Tarvitsetko apua sopivan auton valintaan? Aiheuttavatko vuokraehdot päänvaivaa? Entäpä vakuutukset? Laita meille kysymyksiä tulemaan, niin pääset vauhtiin reissusuunnitelmiesi kanssa. 

Ota yhteyttä