Islanti

Vaellus Islannissa

Vaellus Islannissa
Islannin vaellusmaisemat ovat kiehtovia ja usein niin hämmentävän upeita, ettet ole uskoa silmiäsi!

Vallukset Islannin uskomattomissa maisemissa

Islanti on vaeltajan valtakunta. Maastoa patikointiin on monenlaista jyrkistä vuorista laakeisiin kukkuloihin; on jäätiköitä ja kuumia lähteitä. Yhteistä kaikille Islannin vaellusreiteille on, että ne ovat kaikki omalla tavallaan uskomattoman kauniita. Näissä maisemissa on yksinkertaisesti mahdoton ottaa huonoja valokuvia. 

Aloita suunnittelu ja lähde vaellukselle Islantiin!

Per sivu
Per sivu

Vaellus Islannissa

Vaellus Islannissa - Ei valittamista taukopaikan näkymissä!
Huikea, kiehtova, käsittämätön, vaikuttava, mahtipontinen, komea, karu, hämmentävä, kaunis – siinä muutama adjektiivi kuvaamaan Islannin luontoa. Lähde itse vaellukselle Islantiin ja lisää omat sanasi listaan.

Vaelluksella Islannissa törmäät huikeisiin vesiputouksiin
Kun tälläiset maisemat osuvat päiväkävelyn varrelle ei voi kuin huokailla. Huikeimpia näkymiä on vaikea löytää – vaellus Islannissa on ainutlaatuinen kokemus!

Islannin vaelluksilla näet luonnon parhaimmistoa
Luonnon oma suihkulähde! Islannin luonnossa vaeltaessa pääset kosketuksiin luonnon ihmeiden kanssa

Islanti tarjoaa monenmoista vaellusvaihtoehtoa
Karun kauniita maisemia vallusreiteillä Islannissa. Buukkaa vaellusreissu pienryhmässä tai kysy vinkkejä paikallisilta ja lähde kulkemaan omia polkujasi.

 

Haluatko kuulla lisää Islannissa vaeltamisesta ja erinäisitä patikointivaihtoehdoista? Näppäile yhteys meille päin ja saat vastauksia ja vinkkejä. Tai varaa oma suunnitteluaika alta ja tule paikan päälle suunnitelemaan kaiksessa rauhassa. 

Islannin vaellusmaastot kutsuvat
Varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä