Espanja

Surffaus Espanjassa

Surffaus Espanjassa - Surffikurssille KILROYn kanssaSurffaus Espanjassa on täydellinen tapa nauttia auringosta, olla aktiivinen, tavata uusia ihmisiä ja ottaa tuntumaan espanjalaiseen elämänmenoon.

Ole aktiivinen Espanjan lomallasi ja buukkaa itsesi surffikurssille. Ja kun kerran pääset vauhtiin tämän koukuttavan harrastuksen kanssa, sinulle avautuvat aivan uudet mahdollisuudet kaikilla tulevilla reissuillasi. Sen lisäksi, että surffaaminen on hauskaa touhua, on myös surffiporukka leppoisaa, lähes poikkeuksetta ystävällistä sakkia ja surffibileet aina ne parhaimmat!

Surffikurssit Espanjassa

Valitse itsellesi sopiva spotti Espanjan surffikurssien vaihtoehdoistamme ja buukkaa itsesi laineille. Näille kursseille voit hyvin osallistua, vaikket olisi koskaan aikaisemmin edes miettinyt surffaamista, ja toisaalta vaikka olisitkin jo testannut lajia useampaan otteeseen. Ammattitaitoiset ohjaajat etsivät kaikille sopivan kokoisia haasteita ja aaltoja!

Per sivu
Per sivu

Surffikurssit Espnjassa odottavat seikkailjoita

Surffaus Espanjassa - Rentoa menoa surffituntien välissä
Surffituntien väliin mahtuu myös paljon vapaa-aikaa, jota vietät tietenkin muiden kurssilaisten kanssa hyvässä hengessä, auringon paisteessa!

Surffaus Espanjassa - Opi uusi taito ja nauti auringosta
Ensin harjoitellaan rannalla ja sitten siirrytään aalloille!

Surffikurssit Espanjassa
Lähde surffikurssille Espanjaan ja koe onnistumisen hetkiä!

Surffaus Espanjassa - KILROY
Surffaus vaatii hyvää kehonhallintaa ja sen kehittämiseen on jooga omiaan. 

 

Haluatko lähteä surffikurssille Espanjaan? No niin mekin! Jos jokin asia jäi kuitenkin vielä mietityttämään, lähetä kysymyksesi meille: me vastaamme ja pääset konkreettisiin suunnitelmiin pelkän haaveilun sijaan!

Ota yhteyttä