Espanja

Tekemistä Espanjassa - Retket, aktiviteet & seikkailumatkat

Tekemistä Espanjassa
Haro-viinifestivaalissa viiniä kuluu niin juoman kuin suihkunkin muodossa!

Reissu ei ole reissu eikä mikään, jos et opi jotakin uuttaa, tee jotakin ensimmäistä kertaa elämässäsi tai juttele ventovieraille. Ja ei, emme tarkoita historian kirjojen lukua kannesta kanteen -tyylistä oppimista vaan uskaltautumista oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja sen jälkeen silmien, korvien ja mielen pitämistä auki.

Seikkailumatkalla Espanjassa koet enemmän

Rento oleilu ilman aikatauluja on oleellinen osa reissaamista, mutta aktiivisuus on valttia, kun haluat kokea ikimuistoisia hetkiä ja päästä pintaa syvemmälle. Miten olisi kokkikurssi, kielikurssi tai surffikurssi? Mitä tiedät espanjalaisesta arkkitehtuurista ja taiteesta? Pyöräile maaseudulla, tanssi flamencoa, opi tarinoita kuuluisien nähtävyyksien takana tai lähde vaikka usean maan kiertoreissulle. Tee mitä teet, kunhan teet jotakin! 

 

Per sivu
Per sivu

Kuulostaako Espanjan aktiviteettitarjonta hyvältä? Kaipaatko apuja sopivan paketin valinnassa? Entäpä, onko kaikki muut matkasuunnitelmat jo kasassa? Kysy asiantuntijoiltamme kaikki reissukysymyksesi, niin olet jo monta askelta lähempänä Espanjan reissuasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä