Espanja

Kielikurssit Espanjassa

Kielikurssit Espanjassa - Opi espanjaa KILROYn matkassa

Espanjan kielikurssi Espanjassa – voisiko osuvampaa ollakaan? Espanjassa on tarjolla monia eritasoisia kielikursseja, joten kaikille löytyy varmasti se oma paras paikka kielen oppimiselle. Espanjassa sinulla on myös mahdollisuus majoittua paikallisissa perheissä, jolloin kielen oppiminen on lähes ympärivuorokautista... Siinä vaiheessa, kun näet unia espanjaksi, olet jo pitkällä!

Opi espanjaa kielikurssilla Espanjassa

Laajenna kielikurssiasi ja ime kulttuurivaikutteita kaupungilta ja rannoilta. Opi espanjaa myös luokkahuoneen ulkopuolella ja pistä kielitaitosi testiin kahviloissa, ravintoloissa ja baareissa. 

Mitä vielä odotat, lähde reissuun ja opi espanjaa Espanjassa!

Per sivu
Per sivu

Kielikurssi espanjassa – Opi espanjaa natiivipuhujien seurassa

Kielikurssi Espanjassa vie sinut kielen opiskelun ytimeen
Opi espanjaa sanomalehdistä ja kaupunkierroksilta!

Kielikurssi Espanjassa - Barcelona
Lähde kaupungille ja testaa kielitaitoasi vaikkapa museoiden opastetuilla kierroksilla tai ravintoloissa ruokalistan ja tarjoilijan kanssa. 

Kielikurssit Espanjassa - Uusia tuttavuuksia muista kurssilaisista
Kaupungilla pyörimisen ja rantaelämästä nauttimisen lisäksi kielikurssilla opiskellaan tietenkin myös ihan perinteisesti luokkahuoneissa opettajan ohjeistamana.


Espanjan kieliurssin puitteet kohdillaan
Madridissa voit opiskella espanjaa esimerkiksi tällaisissa maisemissa.

Kielikurssi Espanjassa sisältää myös kulttuuria
Kielitaito on tärkeä osa kulttuurin ymmärtämistä. Käytä oppimaasi reilusti – puhumalla oppii!

Kielikurssilla Espanjassa voit ottaa myös yksityistuntejaVoit valita kielikurssin muodon, tason ja intesiteetin oman tasosi, tavoitteidesi ja muiden reissusuunitelmiesi mukaisesti.


Haluatko tietää lisää kielikursseista Espanjassa? Tai muualla maailmalla? Ota ihmeessä yhteyttä, niin käydään kysymyksesi yhdessä läpi. Olet tietenkin tervetullut myös myymäläämme – tule spontaanisti tai varaa aika!

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

Ota yhteyttä