Espanja

Vuokra-auto Espanjassa

Espanjalla on paljon tarjottavaan reissaajalle myös isojen ja tunnettujen kaupunkien ulkopuolella. Hanki siis vuokra-auto alle ja lähde tutustumaan viinitiloihin ja maaseudun idylleihin. Kaupunkien ulkopuolella jotkut pienet huoltoasemat sulkevat polttoainemittarinsa yöksi, mutta ennen kuin luovut toivosta, kävele sisälle ja kerro kassalle, paljonko haluat tankata, ja kas, mittarit toimivat taas.

Varaudu tietulleihin ja ota selvää paikallisesta lainsäädännöstä. Turvavöittä ajosta ja kännykkään puhumisesta ajon aikana rapasahtaa kunnon sakko, ja sakko on maksettava heti käteisellä, muutoin autosi takavarikoidaan välittömästi. Noudata siis sääntöjä – ihan niin kuin missä tahansa muuallakin!

EU-kansalaisena pärjäät lain puolesta Espanjan liikenteessä suomalaisella ajokortilla.

Autonvuokraus

Kesäaikana Espanjan huoltoasemat muistuttavat monin paikoin enemmän leirintäalueita kuin läpikulkupaikkoja. Tavallisesti siistit wc-tilat ja hyvät kauppapalvelut houkuttelevat väsyneitä matkaajia säästämään hotellikuluissa ja yöpymään huoltoasemilla autoissaan. Mielenkiintoinen näky!

 

Voimmeko auttaa sopivan auton valinnassa? Joko olet hoitanut lennot ja vakuutukset? Entäpä tekeminen road trippailun lomassa? Kerro meille, mitä haluat reissultasi, niin saat paluupostissa ehdotuksen unelmiesi reissusta. Kysyminen ei luonnollisestikaan maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä