Peru

Risteilyt Perussa

Jokiristeily Perussa vie sinut Amazon-joelle - KILROYAamu-usva, keskipäivän paahtava aurinko ja iltahämärä – Amazonin jokiristeilyllä näet, kuinka luonto muuttuu vuorokauden aikana.

Peru on monipuolinen matkakohde ja tarjoilee reissaajalle vaihtelevia maisemia karusta vuoristosta, moderneihin suurkaupunkeihin ja vehreään viidakkoon. Perussa sinua odottaa myös jokiristeily, jolla voit kuulla luonto-ohjleman selostuksen päässäsi. Suuntaa siis kosteaan sademetsään, nouse jokilaivaan ja näe Amazonin villi luonto lähietäisyydeltä.

Jokilaivalla pitkin Amazonia – lähde risteilylle Peruun!   

Risteily uljaalla Amazon-joella on jotakin aivan muuta kuin se tuttu Ruotsin risteily. Nauti maisemista ja sademetsän tuoksusta laivan kannella. Tee päiväretkiä syvälle sademetsään ja näe Amazonin asukkaita: laiskiaisia ja kuuluisia vaaleanpunaisia delfiinejä. Jokiristeily on ehdottomasti Perun parhaimmistoa!


Per sivu
Per sivu

Jokiristeily Perussa - Seilaa Amazon-joella

Jos koet valinnanvaikeutta eri risteilyjen välillä, ota ihmeessä yhteyttä reissaaviin asiantuntijoihimme. Kurkkaa muutama kuva kannelta ja aloita oman reissusi suunnittelu vaikka heti!

Jokiristeily Perussa - Risteily Amazonjoella Seilaa tyylillä Amazonin jokiristeilyllä.

Risteile pitkin Amazonjokea jokiristeilyllä PerussaJokiristeily on hyvä tapa tutustua sademetsään ja sen elämään.

Jokiristeilyllä Perussa näet Amazonjoen monimuotoista elämääUpeiden luontomaisemien lisäksi jokivarressa tapaat myös paikallisia sekä tietenkin sademetsän eläimiä.

Jokiristeily Perussa - Amazonian sademetsässä asuu mm. laskiaisiaLaiskiaiset ja vaaleanpunaiset delfiinit asustavat Amazon-joella ja hyvällä tuurilla ikuistat ne kameraasi! 

Jokiristeily PerussaKoko mahtava Amazon-joki levittäytyy edessäsi! 


Houkutteleva ajatus? No todellakin! Ota yhteyttä niin saat tietää, miten muutat houkutuksen todeksi. Milloin Amazonille kannattaa mennä ja mitä kaikkea muuta reissusuunnitelmissa kannattaa ottaa huomioon. 

Ota yhteyttä