Cusco & Machu Picchu

Machu Picchun vaellukset

Machu Picchun vaellukset
Machu Picchun vaellus on monen reissaajan unelma eikä Inca Trail ja sen huipulla odottava näkymä tuota pettymystä! Lähde ja koe itse ihmisten ystävällisyys, laamojen leikkisyys, historian kiehtovuus ja luonnon vaikuttavuus.

Vaellus Machu Picchun kiehtovaan maailmaan

Auringonnousu Perun Machu Picchun ikivanhojen raunioiden yllä on niin huikea, että sitä ihaillessa unohdat, millainen duuni huipulle kipuaminen olikaan. Trekillä inkojen jalanjäljissä aistit ympäröivän luonnon ja inkakulttuurin tavalla, jonka voi ymmärtää ainoastaan itse paikan päälllä. Tällä historiallisella polulla aika pysähtyy ja kiire unohtuu.

Machu Picchun vaellukset ovat jotakin ainutlaatuista, joten jos suuntaat Peruun, varmista, että varaat aikaa vaellusreissulle!

Per sivu
Per sivu

Machu Picchun vaellukset 


Machu Picchun vaellukset
Matkan varrella ehdit tutustumaan niin muihin reissaajiin kuin paikallisiinkin.

Machu Picchun vaellukset
Nämä huikeat maisemat ovat se, mihin Machu Picchun vaellus tähtää. Matkan varrella sinulla on oiva mahdollisuus oppia paikallisten arjesta sekä Inka-kulttuurista.

Machu Picchun vaellukset
Machu Picchu on vaikuttava näky etäältä, mutta paikan vaikuttavuus tärähtää tajuntaan, kun kuljet raunioilla ja hahmotat kaupungin koon ja sen työmäärän, mitä kaupungin rakentaminen on aikoinaan vaatinut.


Heräsikö mielenkiinto? Houkuttelevatko Perun vuoristomaisemat, Inka-kulttuuri ja itsensä voittaminen? Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin reissuvaihtoehto. Kuulet samalla vinkit Machu Picchun vaellusta varten.

Ota yhteyttä