Kolumbia

Vaellus Kolumbiassa

Vaellus Kolumbiassa
Lähde unohtumattomalle seikkailulle Kolumbian sademetsän katveisiin, Kadonneen kaupungin raunioille. Vaellus Kolumbiassa on ainutlaatuinen kokemus, josta moni ei osaa edes haaveilla!

Vaellus Kolumbian vehreissä maisemissa

Nuku riippumatossa, tutustu paikallisyhteisöihin ja ympäröi itsesi iloisella kolumbialaisella elämän asenteella. Vaella vihreääkin vihreämmässä viidakossa, loiki villinä virtaavien jokien yli ja näe loppumattomalta vaikuttava vuorimaisema. Huikeiden maisemien lisäksi Kolumbian vaelluksella pääset vierailemaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Kadonneessa kaupungissa, Ciudad Perdida. Näissä maisemissa ei ole kovin moni vielä käynyt, joten pääset kokemaan ja näkemään jotakin aidosti ainutlaatuista!  

Per sivu
Per sivu

Vaellus Kolumbiassa – Mene minne muut eivät ole vielä löytäneet!

Vaellus Kolumbiassa - Porrtaikko kadonneessa kaupungissa
Portaat kadonneeseen kaupunkiin antavat vihiä kaupungin menneistä ajoista.

Vaellus Kolumbiassa - Kadonnut kaupunki
Lähde tutustumaan Kadonneen kaupungin saloihin Kolumbian vaelluksella. Opi historiaa, ammenna kulttuuria ja nauti luonnosta!

Vaellus Kolumbiassa
Vuoristossa silmä lepää vaikka jalat tarpovatkin eteenpäin. Jokainen hikipisara ja mahdollinen hiertymäkin on näiden maisemien arvoinen. Kaupungin vilinällä on omat hyvät puolensa, mutta niin on kyllä luonnon rauhallakin!

Vaellus Kolumbiassa - Piilotettu vesiputous
Löydä salattuja vesiputouksia ja muita luonnon helmiä Kolumbian viidakosta.

 

Innostuitko Kolumbiasta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Kolumbian kiehtovista vaellusreiteistä ja kaikesta muusta mahdollisesta, mitä tarvitset ikimuistoisen reissun suunnitteluun!

Heräsikö kysymyksiä Kolumbiasta?
Varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä