Kolumbia

Kielikurssit Kolumbiassa

Opi espanjaa ja nauti rennosta karibialaishenkisestä elämänmenosta: oppitunteja, trooppinen kesä läpi vuoden ja hymyilevät ihmiset. Kielikurssi Kolumbiassa on ehdottomasti unohtumaton kokemus, jonka puitteissa voit tutustua latinalaisiin tansseihin, ekoturismiin ja erilaisiin vesiurheilulajeihin. Koulunkäynti ei tästä enää parane!

Opi espanjaa kielikurssilla Kolumbiassa

Yhdistä kielikurssi vapaaehtoistöiden alkuun ja saat kokemuksestasi paljon enemmän irti! Harjoittamalla ensin espanjan taitoasi pystyt osallistumaan aktiivisesti vapaaehtoisprojektiin ja kommunikoimaan lasten ja muiden vapaaehtoisten kanssa. 

Katso kuvia Kolumbian kielikurssilta ja inspiroidu mukaan!

Per sivu
Per sivu

Kielikurssi Kolumbiassa


Kielikurssi Kolumbiassa Espanjankurssi Kolumbiassa on hyvä startti Karibian ja Latinaisen Amerikan seikkailuillesi.

Kielikurssi Kolumbiassa - Cartagena kaupunkisiluetti
Opi espanjaa Kolumbiassa ja hanki hyvä kielitaito kaupungin sykkeessä testattavaksi!

Kielikurssi Kolumbiassa
Espanjan taito on hyödyllinen Etelä- ja Väli-Amerikan sekä Karibian reissuilla. Lisäksi espanja on tietenkin hyvä lisä kielivalikoimaasi – yksi lisämahdollisuus yhteisen kielen löytymiselle uusien tuttavuuksiesi kanssa ympäri maailman. 

Kielikurssi Kolumbiassa - Opiskele luokkahuoneessa, testaa käytännössä!
Espanjan opiskelu on järjestetty pienissä ryhmissä, jotta opiskelu olisi mahdollisimman tehokasta ja ehtisit tutustua kurssikavereihisi kunnolla!

Kielikurssi Kolumbiassa - Opiskele ja rentoudu
Kielikurssi Kolumbiassa ei ole pelkkää pakertamista. Välillä myös juhlitaan, tehdään retkiä, syödään yhdessä ja ihan vaan rentoudutaan hyvässä porukassa!

Kielikurssi Kolumbiassa
Kielikurssilla Kolumbiassa ehdit tutustua myös Cartagenan värikkääseen fuusiokaupunkiin!

 

Heräsikö kysymyksiä kielikurssin ja vapaaehtoistöiden yhdistämisessä? Tai vaikkapa kielikurssin jälkeisestä reissaamisesta Kolumbiassa? Kaikki kysysmykset ovat tervetulleita – tule, kysy ja lähde vastauksien kanssa! Soita tai mailaa tai varaa itsellesi joko puhelinaika tai juttutuokio paikan päällä myymälässä.  

Kysyttävää kielikursseista?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

 

Ota yhteyttä