Ecuador

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa on oiva tapa ottaa askel lähemmäksi paikallista väestöä ja luontoa. Parhaan kokemuksen saat, kun jätät ennakkoluulot ja yksityiskohtaiset odotukset kotiin. Vapaaehtoistyö on aina myös tilaisuus oppia uutta itsestäsi, omista rajoistasi ja voimavaroistasi. Lähde tekemään hyvää – yhteiseksi hyväksi!

Ecuadorissa vapaaehtoistöitä vaihtelevissa tehtävissä

Vapaaehtoistyöt Ecuadorissa vaihtelevat projekteittain ja jopa päivittäin, joten joustava ja reipas asenne tulevat tarpeeseen. Voit työskennellä vapaaehtoisena esimerkiksi lasten parissa Quitossa tai Galapagossaarilla luonnonsuojeluprojekteissa. Projektit kestävät kuukaudesta puoleen vuoteen.

Lue lisää vapaaehtoistöiden vaatimuksista sivun lopusta.

Per sivu
Per sivu

Kuka voi lähteä vapaaehtoistöihin Ecuadoriin?

Tehtäviin voi hakea voi kuka tahansa 19–40-vuotias suomalainen. Ecuadorin vapaaehtoistöissä sinun tulee pystyä kommunikoimaan espanjaksi. Jos kielitaito on vielä hieman hakusessa ja kaipaat rohkaisua kielen käyttöön, aloita reissu kielikurssilla

Ecuadorissa vapaaehtoistyöntekijät asuvat usein paikallisissa perheissä, joissa olot voivat olla hyvinkin erilaiset, joihin olet kotona tottunut. Sisävessa ja sähkö eivät ole kaikkialla itsestäänselvyys.

Vapaaehtoistyö Ecuadorissa auttaa sademetsiä säilyttämään elinvoimansaVapaaehtoistyöt Ecuadorissa voi viedä sinut vaikkapa Galapagossaarille.

Vapaaehtoistyöjaksosi jälkeen voit helposti jatkaa reissusai Ecuadorin monipuolisissa maisemissa. Rannikolla voit loikoilla hiekkarannalla, Andien ylängöllä tulivuoret kohoavat komeisiin korkeuksiin ja Amazonin alueella saat hien pintaan sademetsässä. 

Kysymyksiä vapaaehtoistöistä ulkomailla?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä