Ecuador

Laivamatkat Ecuadorissa

Laivamatka Ecuadorissa vie reissaajan Galapagossaarille

Laivamatkat Ecuadorissa vievät reissaajan Galapagossaarten luomavaan maailmaan. Seilaa saarelta toiselle ja ihaile toinen toistaan kiehtovampia näkymiä. Laivamatka Ecuadorissa on todellinen luontokokemus, joka jää mieleen ja auttaa katsomaan maailmaa taas hieman uudesta vinkkelistä.

Laivamatka ainutlaatuisissa maisemissa

Ecuadorille kuuluvat Galapagossaaret antavat uutta perspektiiviä luontoon: näe laivamatkalla evoluutioteoria luonnossa! Laivamatka Ecuadorissa on todellakin paljon enemmän kuin biologian oppitunti koulussa tai Avara luonto -jakso televisiossa.  


Per sivu
Per sivu

Laivamatkat ja risteilyt Ecuadorissa

Laivamatkat Ecuadorissa
Laivamatkalla Ecuadorissa vaihdat alusta laivasta kumivneeseen ja takaisin. Galapagossaarten ainutlaatuinen luonto on myös haavoittuvainen ja siksi alueella liikutaan varoen ja luontoa kunnioittaen.

Ecuadorin laivamatkoilla ja risteilyillä suunnataan Galapagossaarille
Luonto esittelee parhaimmistoaan Galapagossaarilla: Vulkaaniset saaret ja eläimistö ja ekosysteemi, jota ei muualta löydy.

Laivamatkat Ecuadorissa ovat todellisia luontoelämyksiä
Ecuadorin laivamatkat Galapagossaarille tehdään pienillä laivoilla, joissa myös yövytään.

 

Heräsikö kiinnostus ja kysymyksiä? Ota molemmissa tapauksissa yhteyttä KILROYn unelmanikkareihin varaamalla oma aika reissusi suunnitteluun! Tule kysymyksiesi kanssa myymälään tai istu alas puhelimen äärellä, niin reissaavat asiantuntijat auttavat sinua henkilökohtaisesti. 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä