Galapagossaaret

Laivamatkat Galapagossaarilla

Laivamatka Galapagossaarilla - Sukella pinnan alle
Galapagossaarien ympäristössä tapahtuu paljon myös pinnan alla.

Galapagossaarten laivamatkat ovat todellinen luontoelämys, jotka valottavat luonnon monimuotoisuutta. Galapagossaaret ovat ainutlaatuisia sekä yksittäisten harvinaisten eläinlajien mutta myös saarten omien, ainutkertaisten ekosysteemien takia. Laivamatkalla Galapagossaarilla näet villiä luontoa, jota ei muualta löydy! 

Laivamatka Darwinin vanavedessä

Jättiläiskilpikonnia, merileijonia ja harvinaisia lintulajeja; iguaaneja, rapuja ja pingviinejä – Galapagossaarten eläimistö on moninainen ja kiehtova. Laivamatkoilla seilaat saarelta toiselle, yövyt hyteissä ja nautit luonnon seesteisyydestä. Galapagossaarten luontotarjonta on ainutkertainen sekä saarilla että niitä ympäröivillä vesialueilla. Snorklaus on oleellinen osa mitä tahansa veneretkeä ja niin myös Galapagossaarilla.

Galapagossaaret ja niiden ekosysteemit ovat harvinaisuudessaan ja ainutlaatuisuudessaan myös äärimmäisen haavoittuvia, joten olethan vastuullinen reissaaja ja noudatat oppaiden ohjeita tarkasti. 

Per sivu
Per sivu

Laivamatkat Galapagossaarilla - todellinen luontoelämys

Laivamatkat ja risteilyt GalapagossaarillaLaivamatkalla Galapagossaarilla pääset tutustumaan Darwinin inspiraation lähteisiin.

Laivamatkat Galapagossaarilla - Näe eläimiä lähietäisyydeltäHylkeet ovat tuttu näky Galapagossaarten laivamatkoilla.

Laivamatkalla Galapagossaarille näet eläinkunnan harvinaisuuksiaHyppää laivasta rannalle ja teet tuttavuutta kilpikonnien kanssa, jotka saattavat painaa täysikasvuisina yli 300 kiloa. Galapagossaaren jättiläiskilpikonnat elävät yli 100-vuotiaiksi. 

Galapagossaarten laivamatkojen parhaimmistoa on ehdottomasti värikkäät eläinyllätyksetMoni suuntaa Galapagossaarille monipuolisen ja erikoisen eläinmaailman takia – eikä ihme!

Laivamatka Galapagossaarille on lintubongarin unelma
Laivasta käsin sinulla on loistava mahdollisuus lintujen bongaamiseen.

Galapagossaarten laivamatkoilla pääset lähelle luontoa
Laivamatkoilla käytetään pieniä laivoja ja kumiveneitä.

Laivamatkoilla Galapagossaarilla kätetään aluksia, jotka häiritsevät eläimiä ja luontoa mahdollisimman vähän.
Pienellä kumiveneellä pääset lähemmäksi eläimiä.

Galapagossaarten tuliperäinen maa ja hulppeat kalliomuodostustumat ovat laivamatkojen kohokohtia.
Galapagossaarten näkymät ovat kauniit niin maalta kuin vesiltä käsin.

 

Jos näet tämän kaiken yhtä kiehtovana kuin me ja mielesi tekee todelliselle luontoretekelle, ota yhteyttä niin autamme matkasuunnitelmiesi kanssa. Saat KILROYn reissaavilta asiantuntijoilta parhaat vinkit ja käytännön ohjeet reissullesi Galapagossaarille!

Seilaamaan Galapagossaarille?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä