Brasilia

Vapaaehtoistyö Brasiliassa

Vapaaehtoistyö Brasiliassa on työskentelyä köyhyyden kanssa. Faveloiden, Rion ja koko Brasilian rikas kulttuuri antavat kuitenkin vapaaehtoistyölle oman värinsä ja takaavat sinulle unohtumattoman kokemuksen!

Vapaaehtoistyö palkitaan kiitoksin ja hymyin

Vapaaehtoistyö Brasiliassa ei ole sieltä helpoimmasta päästä. Brasilian Rio de Janeiron slummit, favelat, voivat olla rankkoja ja vaativat kanttia, mutta vapaaehtoisena sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä: projekteja valvotaan ja vapaaehtoiset sijoitetaan vain turvallisiksi todetuille alueille. Tasapainona vaativille olosuhteille vapaaehtoisia ja heidän tekemäänsä työtä arvostetaan suuresti ja työ on palkitsevaa. Brasiliassa vapaaehtoisten päivät kuluvat pääosin lasten kanssa.

Katso kuvia vapaaehtoistöistä Brasiliassa

Hakukriteereitäsi vastaavaa seikkailumatkaa ei löytynyt. Kokeile uudestaan esim. vaihtamalla kohdetta.

Vapaaehtoisena Brasiliassa – Loputon lasten nauru

Vapaaehtoistyö Brasiliassa on lasten tukemistaBrasialian Rio de Janeirossa vapaaehtoistyö vaatii omalta mukavuusalueelta poistumista. 

Lasten kanssa pääset itsekin osaksi iloitteluaVapaaehtoistyö Brasiliassa ei ole ainoastaan leikkiä, mutta leikkimiselle on aina aikaa!

Väriä julisteihin, seinään ja elämään!
Vapaaehtoisena Brasiliassa pääset itsekin kokeilemaan vaikkapa sitten taiteilijan lahjojasi.


Rion faveloissa työskenetelee monia voittoa tavoittelemattomia vapaaehtoisjärjestöjä, joten yhteistyö on tärkeää. Vapaaehtoistyö Brasiliassa ei välttämättä vaadi portugalin osaamista, mutta kielitaidosta on tottakai hyötyä ja se määrittää osin projekteihin sijoittumisen. 

Tule käymään, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen reissusi!

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

Ota yhteyttä