Brasilia

Surffaus Brasiliassa

Surffaus BrasiliassaBrasiliassa meri kutsuu surffaamaan satoi tai paistoi, sillä veden lämpötila pysyttelee n. +25C tienoilla vuoden ympäri. 

Surffaus on Brasiliassa supersuosittua

Havaji ja Indonesia saattavat ajaa Brasilian ohi surffareiden suosikkikohteina, mutta surffaus ei ole syyttä yksi Brasilian suosituimmista urheilulajeista ja ajanviettotavoista. Monet maailman huippusurffarit ovat kotoisin Brasiliasta, joten olosuhteiden täytyy olla kunnossa!

Brasiliassa tarjoamme surffitunteja Rio de Janeirossa, jonka yli 25 rantaa tarjoavat vaihtelevaa surffia. Tutustu tunteihin tarkemmin alta ja katso kuvat sivun alaosasta! 

Per sivu
Per sivu

Surffikuvia Brasiliasta

Surffaus Brasiliassa - Copacabana Beach, Rio de JaneiroBrasiliassa surffaus on omanlaisensa kokemus, eikä surffiseurasta tule taatusti puutetta!

Brasiliassa surffaus - surffilaudat ranalla
Brasilian valkeilla rannoilla kelpaa myös rentoutua rankan surffipäivän jälkeen - surffilauta sivuun ja ei kun hiekalle köllimään!

Kaipaisitko Brasilian reissullesi vähän surffia? Varaa tunnit kauttamme tai kysele lisätietoja, mikäli sellaista kaipaat. Alta buukkaat näppärästi myös oman suunnittelu- ja kysymystuokiosi reissuasiantuntijoidemme kanssa!

Surffaus osaksi Brassireissua?
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä