Manaus (Amazonas)

Teatraalisen hieno Teatro Amazonas - Manaus, Brasilia
 

Matkat Brasilian Amazonasiin - sademetsän sydämeen

Brasiliassa Rio Negron ja Rio Solimõesin yhtymäkohdassa Amazon-joen varrella sijaitsee alueen suurin kaupunki Manaus. Täältä pääset seikkailulle Amazonasin sademetsään tai jokilaivalla Amazon-joelle. Kiikaroi metsän eläimiä kuten krokotiilejä ja jokidelfiineitä. Eksoottinen äänimaisema kruunaa kokemuksesi. Varaa matka Manaukseen ja Amazonasille KILROYlta!

Manaus ja Amazonas

Amazonin alueelle matkataan sen uskomattoman monimuotoisen luonnon vuoksi. Pysähdy Manaukseen ja järjestä itsellesi upea muutaman päivän mittainen viidakkotrekkaus Brasilian sademetsän sydämeen.

Majoittuminen - Teatro Amazonas

Hanki majapaikka kauniin oopperatalon, Teatro Amazonaksen läheltä. Alueelta löydät kaiken tarvittavan ja voit ihmetellä vilkasta katuelämää. Älä kuitenkaan odota liikoja majoituksen tason suhteen. Illaksi voit varata liput teatterinäytökseen, ja nauttia paikallisesta yöelämästä kulttuuriannoksesi jälkeen. Jos haluat maistella illallista joen äärellä, hankkiudu Ponta Negraan kaupungin ulkopuolelle.

Manauksen ympäristö

Ota varaslähtö viidakkoseikkailuihin ja tutustu metsän eläinasukkaisiin jo ennen kuin samoilet sademetsän siimeksessä. Vieraile matkalla Museu de Ciências Naturais da Amazôniassa, joka esittelee Amazonasin moninaista eläinkirjoa, kuten kaloja, perhosia, hämähäkkejä sekä jopa hämmentävän suuria koppakuoriaisia.

Voit myös lähteä päiväretkelle Encontro das Águasiin, paikkaan, jossa eriväriset vedet kohtaavat mielenkiintoisella tavalla. Eriväriset Rio Negro ja Rio Solimões kohtaavat Encontro das Águasissa, ja pysyttelevät omilla puolillaan muutaman kilometrin ennen yhdistymistään Amazoniksi. Ihmeellinen näky!

Viidakkovaellus Amazonin alueella

Manaukseen asti päästyäsi haluat varmasti mennä katsomaan, miltä elämä viidakossa näyttää ja kuulostaa. Vaihtoehtoja erilaisille patikkaretkille on valtavasti, ja kannattaakin jo etukäteen tutkailla, mikä itselle sopii ja mitä eniten toivoisit kokevasi. Jos haluat aktiivireissuun, varaa itsellesi viidakkovaellus, piraijoiden kalastusreissu, kävelyretki viidakossa tai melontaretki rämeellä (paras matkustusaika ulottuu maaliskuusta heinäkuuhun). Jos seikkailumielesi on villeimmillään, on muutaman yön leiriytyminen viidakossa ja metsän ihmeellisiin ääniin nukahtaminen unohtumaton kokemus ja ehdottomasti vaivan väärti. 

Varaudu luontoseikkailuihin asianmukaisin varustein ja pakkaa mukaan kunnon vaelluskengät, pitkät housut, pitkät sukat ja pitkähihainen paita sekä paaaljon ötökkämyrkkyjä tärkeitä matkaajan peruslääkkeitä unohtamatta. Lue lisää Amazonasin seikkailumatkoista ja kysy parhaat vinkit KILROYn matkamyyjiltä.

Manaus (Amazonas) - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä