Ushuaia

Matkat Ushuaiaan - etelääkin etelämmäs
 

Matkat Ushuaiaan - etelääkin etelämmäs

Matkusta maailman ääriin - kirjaimellisesti. Ushuaia, maailman eteläisin kaupunki tarjoaa täydelliset puitteet aktiiviselle lomalle upeassa ympäristössä. Jos tämäkään ei riitä, voit jatkaa matkaasi Etelämantereelle pingviinien luo. Varaa matkat Ushuaiaan meiltä!

Ushuaia

Argentiinan kärjessä sijaitsevan maailman eteläisimmän kaupungin tärkein vetonaula on, että se on maailman eteläisin kaupunki. Kuitenkin tässä kaupungissa on myös vierailun arvoisia pieniä museoita sekä erilaisia aktiviteetteja. Mykistävän kauniit maisemat tekevät matkasta Ushuaiaan vaivan arvoisen.

Matkat Ushuaiaan - etelääkin etelämmäsMatkat Ushuaiaan - nyt on eksoottista! Koe todellinen etelänloma.

Aktiivista reissailua Ushuaian ympäristössä

Ushuaiaa ympäröivät Andien huiput sekä Beagle Channel. Nämä puitteet mahdollistavat jännät haikit ja trekit vuorten rinteillä, järvien ja jokien rannoilla tai metsien halki. Kiipeä Martial-jäätikölle ihailemaan upeaa näköalaa kaupungin yli tai lähde yhdelle monista risteilyistä. Tsekkaa esimerkiksi läheisillä saarilla majailevat pingviinit, merileijonat ja linnut. Kaikkien näiden aktiviteettien lisäksi voit aina lähteä laskettelemaan. Kausi kestää kesäkuusta lokakuuhun.

Antarktis (Etelämanner)

Ushuaian satama on ihanteellinen lähtöpaikka Etelämantereen reissulle. Jos lompakossasi on ylimääräistä, kannattaa ehdottomasti lähteä ikimuistoiselle risteilylle kohti pingviinien maata. Risteilyjä järjestetään vain kesäaikana (marraskuusta maaliskuuhun). Täällä yötön yö on huomattavasti eksoottisempi kuin Suomessa.

Matkat Ushuaiaan - Näe samalla EtelämannerMatkat Ushuaiaan liittyvät monella Etelänmantereen valloitukseen, sillä nämä kohteet kannattaa yhdistää samaan reissuun. 

Tierra del Fuego

Tierra del Fuegon kansallispuisto on täynnä pieniä ja helppokulkuisia polkuja, joilta näet puiston helposti päivässä. Vaikka puisto onkin melko suuri, ei vierailijoita päästetä kuin pienelle alueelle. Siksi tänne ei kannata lähteä useamman päivän patikkaretki mielessä. Maisemat tekevät Tierra del Fuegosta kuitenkin käymisen arvoisen kohteen. Varsinkin lintubongareille riittää nähtävää.

Ushuaia - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä