Milhouse Hostel

Milhouse Hostel Buenos Aires (Avenue)
Alk. EUR 165

Kohokohdat

  • Loistava sijainti
  • Maksuton WiFi, säilytyslokerot & kartat
  • Aktiviteetteja & bileitä
  • Helppo tutustua toisiin reissaajiin
  • Lisämaksusta tangotunteja

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 3 yön majoitus
  • Aamiainen
Buenos Aires on yksi niistä kohteista, jonka jokaisen soisi kokevan edes kerran elämässään! Starttipaketilla teet reissuelämästäsi helppoa: kun buukkaan lentokenttäkujetuksen ja ensimmäisten öíden majoituksen jo etukäteen, sinulla jää energiaa järjestelyjen sijaan muuhun tekemiseen. Suuntaa vaikka tangon pyörteisiin!

Helppo startti Buenos Airesin reissulle

Kun varaat starttipaketin etukäteen, sinua odottaa kyyti hostellille heti Buenos Airesiin laskeuduttuasi. Matka lentokentältä vie sinut kaupungin keskustaan Milhouse Hostelliin, josta sinulle on varattu 3 yön majoitus. Valitse budjettisi ja mieltymyksiesi mukaisesti petipaikka joko omasta, yksityisestä tai dormihuoneesta. Majoitukseen sisältyy myös aamiainen, joten sen kuin vain kömmit sängystäsi aamiaispöytään ja unohdat turhan hötkyilyn.

Ensimmäisille päiville ei kannata kasata liikaa tekemistä, jotta ehdit toipua aikaerosta ja pitkästä matkasta, mutta aktiivisuus palkitaan hauskoina kokemuksina. Milhousessa voit opiskella espanjaa ja opetella tanssimaan tangoa. Hostelli järjestää myös erilaisia kaupunkikierroksia kävellen ja pyörillä, joten sen kuin vain valitset itseäsi houkuttelevat tekemiset.  

Hostellin sijainti

Milhouse-hostelleja on itse asiassa kaksi. Molemmat rakennukset ovat huikeita 1800-luvun vanhoja taloja, jotka on modernisoitu vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa. Hostelleissa on keittiöt vieraiden käytössä, sekä baari, ravintola ja useita yhteistiloja, joissa tapaat helposti muita reissaajia. 

Milhouse sijaitsee aivan Buenos Airesin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hostellin 2 erillistä rakennusra sijaitsevat vierekkäin, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä toisistaan, joten sijainnin osalta hostellien välillä ei ole mitään käytännön eroa.

Milhousessa panostetaan viihtyvyyteen ja puhtauteen, joten sinä voit huoletta lepuuttaa ja nauttia menosta uusien reissukavereidesi kanssa. Hostellissa on maksuton WiFi ja esim. pyykinpesumahdollisuus, joten puhtaiden vaatteiden loppuminenkaan ei ole syy lähteä kotiin!

Espnjaa ja vapaaehtoistöitä

Milhouse tekee yhteistyötä myös tarjoamiemme kielikurssien ja vapaaehtoistyöohjelmien kanssa. Voit siis yhdistää kätevästi majoituksen ja tekemisen Buenos Airesissa.

Toisen vastaavan Milhouse-hostellin voit muuten bongata Cuscosta, Perusta. 

Majoitus Buenos Airesissa - KILROY
Milhouse Avenue - Dormihuone

Majoitus Buenos Airesissa - KILROY
Milhouse Hipo - Yksityinen huone

Milhouse Hostel kartalla

Milhouse Avenue ja Milhouse Hipo ovat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. 

Ota yhteyttä