Tansania

Vaellus Tansaniassa

Vaellus Tansaniassa vie sinut Afrikan katolle, Kilimanjaron huipulle! Ihaile matkan varrella vaihtelevia maisemia: vehreästä sademetsästä aina lumihuipulle asti. 

Vaellus Tansaniassa - Hulppeita maisemia

Lähde vaellukselle Tansaniaan ja nouse pilvien yläpuolelle valloittamalla Kilimanjaro. Viikon urakoinninn jälkeen voit siirtyä tasamaalle safareille tai vaikka Sansibarin hiekkarannoille ja aina pinnan alle huikeisiin sukellusmaisemiin. Vaellus on myös hyvä tapa tutustua muihin seikkailijoihin leppoisissa tunnelmissa – kävellessä on hyvää aikaa vaihtaa reissukokemuksia ja turinoida niitä näitä!

Vaikka Kilimanjaron valloittaminen tuntuisi mahdottomalta vaihtoehdolta, löytyy Tansaniasta helpompiakin vaellusvaihtoehtoja. Pakkaa siis reppusi ja valmistaudu seikkailuun! Lisäinspiraatiota saat sivun alta löytyvistä kuvista. 

Per sivu
Per sivu

Vaellus Tansaniassa – Huikeita maisemia Vaellus Tansaniassa

Onko sinusta Afrikan korkeimman vuoren, Kilimanjaron, valloittajaksi?

Vaellus Tansaniassa
Vaellus Tansaniassa ja Kilimanjarolla vie sinut lähelle aurinkoa.

Vaellus Tansaniassa
Vaellus Tansaniassa on helppokulkuisia polkuja ja mykistävää luontoa.

Rinkka valmiina? Kaipaatko vielä vinkkejä, mitä pakata mukaan? Tai heräsikö muita kysymyksiä: kuinka päästä paikan päälle, minkälainen vakuutus kannattaa hankkia, mitä muuta tehdä Tansaniassa... Sen kuin otat yhteyttä tai varaat ajan reissaavien asiantuntijoidemme pakeilta ja homma etenee!

Houkutteleeko Tansania?
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä