Serengeti

Miten päästä Serengetiin?

Serengetissä on muutamia päällystämättömiä kiitoratoja pienten paikallisten lentoyhtiöiden pienkoneiden käyttöön. Helpoin tapa päästä Serengetiin Suomesta käsin on kuitenkin lentää Kilimanjaron kentälle, ja matkata sieltä sitten eteenpäin autokyydillä Arushaan.

Autolla Arushaan ja sieltä Serengetiin

Matka Kilimanjarolta Arushaan kestää n. 45–60 minuuttia ja maksaa taksilla kuljettuna n. 40–50€. Lentokentän taksikuskeilla on oltava erityinen lupa, jotta he voivat operoida kentältä käsin, mikä tarkoittaa myös rajoituksia hinnoissa. Tarkista siis lentokentän ilmoitustaulu ja taksipiste mahdollisesti yleisesti ilmoitetun kiinteän hinnan varalta, niin et turhaan tuhlaa aikaa tinkimiseen ja energiaa pohtimiseen, onko tarjottu hinta paikallaan vai ei. Huomaa kuitenkin, että käytännöt voivat muuttua nopeastikin, joten älä turhaan ihmettele, jos et löydä hintailmoituksia.

Jos satut kentällä samoihin aikoihin kuin pienemmät, Tansanian ja Kenian sisäisiä lentoja operoivat lentoyhtiöt, paikalla saattaa olla myös shuttle, jonka kyydissä matkaat Arushaan huomattavasti edullisemmin, n. 5–10 eurolla. 

Kuljetus osana safaria

Jos olet menossa Serengetiin safarille ja buukkaat reissun kauttamme, järjestämme kyydin puolestasi valmiiksi. Sinut poimitaan kentältä hostelliisi Arushassa, josta safari starttaa ensin kyydillä Serengetiin ja sieltä sitten puiston porttien sisäpuolelle kohti unohtumattomia seikkailuja! 

Tiedot tarkistettu 03/2017.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Serengeti stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä