Serengeti

Serengetin matka - Ilmasta käsin on komeimmat maisemat
 

Serengetin matka - Villieläinten kehdossa

Safari Serengetissä on koettava kerran elämässä. Puisto on todellinen paratiisi villieläinten bongaajalle: aja tai kävele pitkin puistoa rauhalliseen tahtiin ja näet kaikenmaailman eläimiä siellä täällä. Yhtäkkiä jättiläismäinen elefantti saattaa ylittää tien aivan autosi vierestä - jännitystä elämään. Muutaman päivän reissulla pääset kirjaamaan bongauslistaasi monta uutta tuttavuutta. Takaamme, että Serengetin matka jää mieleen loppuelämäksi!

Serengeti

Kuvittele tämä: varhain aamulla heräät voimalla sirkuttaviin lintuihin. Kun kävelet aamupuuhissasi ympäri leirintäpaikkaa, näet ympärillä tusinoittain antilooppeja, jotka laiduntavat auringonpaisteessa juuri sopivan kuvausetäisyyden päässä. Sitten muistat unen hyeenoista ja apinoista, jotka metelöivät yöllä - vai oliko se sittenkään unta?

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Kuitenkin tällaista safarilla Serengetissä oikeasti on! Varmista, että safarin järjestäjä on luotettava taho ja pääset majoittumaan telttailemalla tai mökeissä aivan puiston vieressä.

Serengetin matka - Villieläinten kehdossaYö Afrikan taivaan alla Serengetissä on taianomainen kokemus. 

Milloin Serengetiin?

Mielettömimmät näkymät ovat tarjolla gnun vaellusten aikaan, jolloin ne muuttavat Tansanian Serengetistä tuoreen ruohon perässä Kenian Masai Maraan. Päästäkseen perille ne ylittävät River Maran. Kaikenlaiset saalistajat tekevät gnun muutosta vaarallisen. Kuvittele 500 000 gnuta ylittämässä virtoina jokea, joka kuhisee krokotiilejä, ja rannat leijonia, leopardeja ja gepardeja.

Muutto alkaa kohti pohjoista tammikuussa ja eläimet saapuvat Masai Maraan heinä-elokuun aikaan. Ne palaavat takaisin Tansaniaan lokakuussa. Suunnittele reissusi niin, että jätät pelivaraa ajan suhteen jotta voit olla paikan päällä kun tapahtuu. Sinällään itse Serengeti, ja sen muut eläimet ovat erittäin mielenkiintoista nähtävää, mutta kun eläinten massiiviset laumat liikkuvat, on nähtävää mielettömän paljon!

Serengetin matka - safari kutsuuSerengetin matka villieläimineen tarjoaa loputtomasti aiheita valokuvaajalle. 

Erikoisempi safari Serengetissä

Jos sinulla on taskussa rahaa, ja mahdollisuus tarjotaan, lähde ihailemaan Serengetiä ilmasta käsin. Puistoa ympäriinsä pääsee lentämään potkurikoneella, mutta mielekkäämpi (ja ekologisempi!) on kuumailmapallokyyti. Vain korkeuksista käsittää savannin laajuuden.

Toinen erikoinen vaihtoehto on mökin hankkiminen juomapaikan läheltä. Kun palaat päivän safarilta, voit asettautua mukavasti riippukeinuun, nauttia herkullista ruokaa ja raikasta juomaa ja nauttia elävisä kuvista edessäsi juomapaikalla. Ja mikä parempaa, sama näytelmä odottaa sinua aamulla: pieni kirahvi harjoittelee juomista, ja polvistuu alas ylttääkseen veteen.

Serengeti - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä