Tansania

Tansanian safari

Tansanian safari - Serengetin luonnonpuistoa on mahdollista ihastella ilmasta
Tansanian safarit ovat Kenian ohella Afrikan suosituimpia, joten vaihtoehtoja riittää. Miltä savanni näyttäisi ja tuntuisikaan yläilmoista?

Jos voisit elämäsi aikana tehdä vain yhden safarin, päätyisit todennäköisesti tekemään sen Tansaniassa. Jokainen Tansanian safari on uniikki ja erilainen kokemus, eikä yhdelläkään joudu pettymään! Tansanian suuria kansallispuistoja asuttavat tuhannet villieläimet, joten kun päätät lähteä, varaa aikaa reissullesi niin paljon kuin pystyt!

Kansallispuistojen monimuotoisuus

Serengetin kansallispuistossa saatat päästä lähelle mm. seeproja, puhveleita, elefantteja, kirahveja sekä tuhansia lintuja. Onnekkaimmat saattavat bongata Tansanian safarilla jopa leopardin! Vaihtoehto Serengetille on safari Lake Manyara National Parkissa, jota asuttavat virtahevot ja flamingot. Lake Manyara on tunnettu myös puuhun kiipeävistä leijonistaan. 

Tutustu Tansanian safaritarjontaamme ja katso kuvia safareilta sivun alta.

Per sivu
Per sivu

Tansanian safarit kuvina

Tansanian safari - naarasleijona pentuineenOikeaan aikaan vuodesta saatat nähdä leijonanaaraan pentuineen safarillasi.

Tanzania safarilla voit nähdä seeproja & flamingoja
Flamingoparvet muuttavat maiseman kauniin vaaleanpunaiseksi Ngorongoron luonnonsuojelualueella, jossa myös seeprat viihtyvät.

Norsuja - Safari TansaniassaTansanian safarilla kohtaat toki myös norsuja, noita sympaattisia jättiläisiä. 

Tansanian safarilla saatat nähdä elefanttilauman ylittämässä tienVillieläimet eivät liikennesääntöjä noudata, mutta safarilla tälläinen pieni ekstrapysähdys lienee vain positiivinen yllätys!

Safari Tansaniassa - kirahvejaKirahvit ylittävät teitä siinä missä norsutkin - kaiva siis kamerasi esiin!

Tansanian safari - LeopardiOletko sinä yksi onnekkaista? Tansanian safarilla saatat bongata leopardin!

Safari Tansaniassa - Puhvelilauma SerengetissäSerengetin huikeimpiin kokemuksiin lukeutuu puhevelilaumojen vaellus, joka toukokuussa suuntautuu länteen ja marras-tammikuussa itään sateiden ja vihreyden perässä.

Auringonlaskut ovat upeita Tansanian safareillaAuringonlaskut safarien telttamajoituksesta käsin ovat aivan omaa luokkaansa.

Heräsikö kysymyksiä Tansanian safareista? Ota yhteyttä ja kysy kysymykset pois! Tai katso kalenterista sopiva hetki ja varaa itsellesi aika reissaavien asiantuntijoidemme pakeilta.   

Safarille Tansaniaan?
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä