Tansania

Lennot Tansaniaan

Varaa lennot Tansaniaan ja aloita huikea reissu, josta ei puutu upeita maisemia ja hätkähdyttäviä hetkiä. Yksinkertaiset edestakaiset lennot buukkaat helposti itsekin, mutta jos etsit monimutkaisempia reittejä, ota yhteyttä, niin reissaavat asiantuntijat auttavat.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Tansaniaan - Seikkailut odottavat!

Lennot Tansaniaan - Makoile Sansibarin rannoilla
Safareita, biitsielämää, leijalautailua, sukellusta, herkullisia ruokaa, mielenkiintoista historiaa, vapaaehtoistöitä, mausteplantaaseja ja tietenkin Kilimanjaron huikeita maisemia. Uudet ystävät ja ikuimustoiset kokemukset odottavat – ja kaikki alkaa lennoista Tansaniaan!

Tansania - stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotain muuta kuin ihan tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi lentopassin tai maailmanympärilennot? Siinä tapauksessa ota yhteyttä ekspertteihimme, jotka räätälöivät elämäsi reissun etappi etapilta, lento lennolta. 


Varaa lennot Tansaniaan tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun, niin etsitään yhdessä hyvät lennot ja kaikenmoiset tekemiset paikan päällä. Unelmanikkareidemme pakeilla saat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin kaikesta muustakin, mikä tekee Tansanian reissustasi onnistuneen. 

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä